/  Jongens CMV N6-2   /  Vridos N6-2 handhaaft zegereeks onder begeleiding van de Burgemeester

Vridos N6-2 handhaaft zegereeks onder begeleiding van de Burgemeester

fotoGiessenburg – Dat doe je dan toch netjes! De jongens van Vridos N6-2 spelen na jaren van trainen niet alleen op het hoogte CMV niveau van de regio, maar staan ondertussen ook ongeslagen stevig op de eerste plaats! Echter doordat coach Bart van den Brink een sabatical nodig had op de bergen van Oostenrijk, stonden de jongens voor een klein probleem: wie gaat ons helpen met de wedstrijd tegen Volley2B uit Bergschenhoek? Misschien handig om een insider te regelen? Iemand met gezag? Mail de deur uit, belletje er achter aan en dankzij een flinke bijdrage van het dagelijks bestuur is het gelukt! Burgemeester van Giessenlanden Werner ten Kate werd bereid gevonden om de jongens te begeleiden tijdens deze zo spannende wedstrijd!

En spannend was het zeker! Na een goede warming-up en inslaan op de set-ups van de burgemeester zelf konden je jongens van start! De wedstrijd werd voortvarend begonnen, mooie serviceseries van onder andere Stan den Ouden en Thijs Krijgsman resulteerde in een flinke druk bij de tegenstander. Gecombineerd met een stevig blok van Sam de Groot en Jim IJzerman wist Vridos de eerste set binnen te slepen. Maar het was hard werken, Quinten van Toor en Mattijn Draayer gingen maar door en zodoende wisten de jongens set 1 mooi maar met een minimale voorsprong binnen te halen. De meiden van Volley2B speelden echter goed en verzorgt en wisten daardoor verrassend set 2 en 3 binnen te halen….paniek? Nee hoor, gewoon door naar deel 4: met iets meer rust en inzet wisten de jongens de stand weer gelijk te trekken. Niet alleen in sets maar ook in punten: 95-95 en dus tijd voor een 5de set! De peptalk van de burgervader deed wonderen, de jongens vlogen door, juist te meer omdat ze ook hun zegereeks wilde handhaven en zodoende de 5de set en dus de winst binnen wisten te halen.

Gefeliciteerd, mede dankzij de support van de burgemeester een zijn positieve bijdrage aan deze wedstrijd toch een mooi resultaat. Het was spannend maar voldoend en dus op voor de wedstrijd volgende week tegen Sliedrecht Sport. Gaat het de jongens lukken om eerste te worden? Blijf ze volgen!