Lidmaatschap

  /    /  Lidmaatschap

Lid worden

Wil jij bij Vridos komen sporten? Leuk! Kom eerst 2x gratis meedoen, vindt je het leuk, schrijf je dan in via onderstaande knoppen.

 • Twee t/m vijf jaar
 • 17
 • Per kwartaal

  ✓ Automatisch incasso ✓ 5€ inschrijfgeld ✓ Ook ouder/kind gym

 • Zes t/m zeventien jaar
 • 28
 • Per kwartaal

  ✓ Automatisch incasso ✓ 5€ inschrijfgeld ✓ Toegang tot beachvolleybalvelden

 • Achttien jaar en ouder
 • 39,50
 • Per kwartaal

  ✓ Automatisch incasso ✓ 5€ inschrijfgeld ✓ Toegang tot beachvolleybalvelden

Competities, Selecties en bondscontributie:

Competities & Selectie

Competitie & Selectie Per kwartaal
Badminton jeugd € 25,00
Badminton senioren € 35,00
Volleybal € 20,00
Gym onderbouw selectie € 20,00
Gym midden/bovenbouw selectie € 28,00

Bondscontributie

Afdeling Categorie Prijs per kwartaal
Gymnastiek 0 t/m 16 jaar € 6,45
Gymnastiek 17 jaar en ouder € 7,95
Volleybal CMV Toernooi € 7,50
Volleybal CMV competitie € 10,00
Volleybal Jeugd € 13,75
Volleybal Senioren € 20,00
Volleybal Recreanten toernooi € 7,50
Badminton Alle leden € 6,25

Leden van de afdeling Gymnastiek, Badminton en competitiespelende leden van de afdeling Volleybal betalen bondscontributie. De bondscontributie wordt door de bonden aan de vereniging doorbelast. Voor de afdeling Judo geldt geen bondscontributie. De bedragen worden door de desbetreffende bonden vastgesteld en periodiek in rekening gebracht bij Vridos. Bondscontributie wordt bij leden per kwartaal geïnd. Afhankelijk van de doorbelasting van de bond kan dit bedrag verhoogd worden. Omdat dit geen contributie betreft ten aanzien van de vereniging is hiervoor geen instemming benodigd van de ledenvergadering.

Beach-only Lidmaatschap

Voor de echte buitensporters bieden we een beach-only lidmaatschap aan. Hiermee kun je het hele beach seizoen (van 1 April tot 1 Oktober) gebruikmaken van de beachvelden. Je krijgt dan van ons een beach pas (zie hierboven) zodat je zelf kan reserveren of sluit bij anderen aan.
Het lidmaatschap kost 60eu per seizoen (geincasseerd in 2 kwartalen). Los van dat je niet in de zaal mag sporten met dit lidmaatschap, geniet je wel van alle andere voordelen van Vridos zoals de verschillende evenmenten en andere gezelligheid.

Enthousiast geworden? Klik op deze link om je in te schrijven en kies onder het kopje volleybal voor beach-only.

n.b. Alle Vridos lidmaatschappen mogen gebruikmaken van de beachvelden, dit lidmaatschap is voor alleen beachvolleyballen.

Overige

Overige Prijs
Rustend lid €3 per kwartaal
Club van 75 €50 per jaar

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wil uw kind op sport maar is het voor u financieel lastig hiervoor geld vrij te maken? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden. Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. Voor sport geeft het Jeugdfonds Sport & Cultuur een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding. Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdfonds Sport & Cultuur

Uitschrijven

Kan met onderstaande knop. Natuurlijk ook de leiding op de hoogte brengen. De opzegging gaat in met het eerst volgende kwartaal. Bij verhuizing graag even de ledenadministratie op de hoogte brengen. Dit geldt ook als het bankrekeningnummer verandert.