Vridos

  /  Algemeen   /  Vridos presenteert nieuw wedstrijdtenue aan hoofdsponsors

Vridos presenteert nieuw wedstrijdtenue aan hoofdsponsors

Zaterdag 24 Februari j.l., heeft Vridos haar nieuwe wedstrijd tenue gepresenteerd aan de vijf nieuwe hoofdsponsors: Esveco, Giessenwind, Kringloop Giessenlanden, Joh. de Groot & zn. en Rijschool Pijl. Deze vijf bedrijven hebben zich bereid gevonden om de sportvereniging financieel extra te ondersteunen en kregen als blijk van waardering feestelijk het nieuwe tenue overhandigd in de sporthal.

 

Het nieuwe tenue bestaat uit een blauw shirt met zwarte en witte accenten en een zwarte broek met witte accenten. Op de borst prijkt het logo van Vridos en het spelersnummer met daarboven en onder de logo’s van de sponsoren. Op de rug het rugnummer en de andere sponsoren. Het tenue is een nieuw ontwerp en de nummers en logo’s zijn gesublimeerd (in de stof geprint), daarnaast heeft een speler een uniek nummer wat zorgt dat dit nieuwe tenue duurzaam is en lang mooi blijft.

 

We zijn erg blij met de nieuwe hoofdsponsors en bedanken hen hartelijk voor hun bijdrage. Daarnaast ook de vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt! Met het nieuwe tenue hoopt Vridos veel sportieve successen te behalen in de komende seizoenen!

 

Alle fotos: vind je in het fotoalbum: https://link.vridos.nl/Fotoalbum
Add Comment