Vridos

  /  Uncategorized   /  Vridos N6 verliest eerste thuiswedstrijd van SSS

Vridos N6 verliest eerste thuiswedstrijd van SSS

Giessenburg – Na een rustperiode van drie weken was het voor de meiden van Vridos niveau 6 tijd voor hun allereerste thuiswedstrijd van het seizoen, even wennen dus om een wedstrijd te spelen in onze eigen sporthal. Gelukkig was in ieder geval de tegenstander nog bekend bij de meiden, SSS niveau 6 kwam op bezoek, een team waarvan vier weken geleden nog met 4-0 van werd verloren.

Al tijdens de voorbereiding op de wedstrijd toonde Naomi de Weerdt zich aanvoerderwaardig. Na het invullen van het wedstrijdformulier nam juist zij de leiding op zich tijdens de warming up en begonnen de meiden met inlopen en uiteindelijk het rustig boven- en onderhands ingooien. Maar ondanks deze goede voorbereiding begonnen de meiden echter toch wat onwennig aan de eerste set. Door de afwezigheid van Jo-Anne Stuij begon het team in een andere samenstelling als dat ze gewend waren en zeker de debutanten Sifra Freeke en Tirza Muilwijk moesten nog even wennen aan het feit dat ze een officiële wedstrijd speelde. Hierdoor ging de set uiteindelijk iets te makkelijk met 6-25 naar SSS en wisten de meiden dat er wat moest veranderen.

En dat gebeurde! Tijdens de tweede, en zeker de derde set, begon het spel beetje bij beetje te lopen, er werden punten gescoord en de meiden kregen steeds meer plezier in het spel waardoor de weg omhoog gevonden was. De pass was daarbij goed en de service zelfs uitstekend. De tegenstander bleek echter toch nog iets te sterk en met 11-25 en 17-25 gingen beide sets naar SSS. 

Aan het begin van de vierde set werd geprobeerd om het niveau toch nog even naar een hoger level te tillen en dus werd Fred op de scheidsrechtersstoel gezet! Even leek het er op dat het werkte en konden de meiden goed met het team van SSS mee komen. Uiteindelijk ontbrak het de meiden toch een beetje aan de concentratie en ging ook de vierde set met 13-25 met SSS mee naar Nieuwendijk.

Maar ondanks dat de wedstrijd met 4-0 verloren werd, gaan de meiden toch zichtbaar vooruit, zowel als team als individueel. Volgende week komen de meiden dus weer in actie en hopen ze de verwachtingen waar te maken in een thuiswedstrijd tegen Haaften Kwiek.

Add Comment