Vridos

  /  Algemeen   /  Stap en Trap Vierdaagse

Stap en Trap Vierdaagse

De Stap en Trap vierdaagse:
Binnenkort is het weer de Nationale Sportweek. In de week van 18 t/m 27 september willen we iedere inwoner in Molenlanden van jong tot oud op een laagdrempelige manier in beweging brengen.

Daarom organiseren we dit jaar de Stap en Trap vierdaagse. Helaas kon de reguliere vierdaagse dit jaar in diverse kernen niet door gaan.

In het kort:
Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 2.5, 5, 10 of 25km afstand. Je kunt zelf kiezen hoe de afstand wordt afgelegd, al wandelend, fietsend, skatend of hardlopend. In de week van 18 t/m 27 september moet de afstand vier dagen worden volbracht. Dit wordt bijgehouden d.m.v. een app. Voor deze app is alleen bij het opstarten internet/wifi nodig, tijdens het bewegen zelf niet. Inschrijfgeld kost €5. Een deel van dat inschrijfgeld gaat naar een zelfgekozen lokale organisatie die dit jaar niet de vierdaagse kon organiseren. Zo kunnen zij er volgend jaar een extra mooi feestje van maken.

Doe mee!
Schrijf nu in op www.gigamolenlanden.nl en doe mee met de Stap & Trap vierdaagse. Deelname wordt beloond met een medaille

Add Comment