Vridos

  /  Uncategorized   /  Vridos N5 speelt wedstrijd tegen Alfa/next volley

Vridos N5 speelt wedstrijd tegen Alfa/next volley

Vroeg in de middag staat Vridos omgekleed in de zaal in Giessenburg. Met de winst van vorige keer in het hoofd wordt met vol vertrouwen de wedstrijd in gegaan. In het begin van de eerste set bleef het spannend en ging het gelijk op. Maar door een aantal goede services van next volley wisten ze de set te winnen met 20-25.

Na het verwerken van het verlies van de set gingen we vol vertrouwen en veel support van de toeschouwers de 2e set in en kwamen we al snel op een voorsprong, maar toen dachten we dat er al waren en kwam next volley hard dichterbij. Maar door goede inzet werd de set gewonnen met 3 punten verschil 25-22.

Met de stand 1-1 insets gingen we de 3e set in. Door het winnen van de set waren we heel fanatiek. Weer was het spannend en ging het gelijk op. Door een aantal goede services van de tegenpartij net op het lijntje werd de set verloren met 20-25.

De 4e set moest dus gewonnen worden om de 5e set in te gaan voor de winst. Maar next volley was niet van plan om de set te verliezen. Half weg de set wist next volley uit te lopen. Maar de set was nog niet verloren en Vridos krabbelde weer terug en gaven niet op en het werd nog enorm spannend aan het einde. Maar uiteindelijk wist next volley te winnen met 24-26.

3-1 verloren maar de inzet was goed en ook al stonden we achter was de wedstrijd nog niet verloren en werd er gevochten en 1 punt gewonnen. Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen koploper Foranto

Add Comment