Vridos

  /  Uncategorized   /  Heren 3 – Podarwic

Heren 3 – Podarwic

Met vol vertrouwen vertrokken we naar Aalst om een wedstrijd te spelen tegen Podarwic. Met wat vertraging aangekomen met Lennert Buijk en zonder Matthijs en Marc.

Met vol vertrouwen werd er aan de eerste set begonnen maar al snel liep het niet lekker, de pass kwam niet aan en de rest ging ook mis. Na een tijd waren hun op 23 beland en schrokken wij wakker en begonnen te volleyballen en wisten de set te winnen.

Na wat wijzigingen aan de opstelling werd de 2de set gestart. Maar dat ging niet goed en de achterstand liep op. Door een aantal moeilijke opgeslagen ballen van hun kwam de pass niet op de plek waar dat hij moest komen. En kon er ook moeilijk aangevallen worden. En de motivatie zakte daar door beetje weg en deze set werd verloren.

De 3de set verliep ook moeizaam. De pass lag niet lekker en kon er ook niet lekker aangevallen worden.

Voor de 4de set is er besloten om de opstelling van de 1ste set te nemen omdat we die gewonnen hadden. Met vol vertrouwen gingen we het veld in. En het bleek te werken want de pass ging goed, de setup ging goed en de aanval werd ruim binnen het veld geslagen. Alles ging goed en de set werd heel netjes afgerond met een overwinning.

Op naar de 5de set dan maar. De tos moest opnieuw gebeuren en met vol vertrouwen van de vorige set werd de set gestart. In het begin ging het gelijk op maar toch was Podarwic aan de winnen de kant en wisten ons de fouten te laten maken en wonnen de set en de wedstrijd.

Met het verlies van de wedstrijd ven teleurstelling vertrokken we weer naar Giessenburg. Maar wel 2 punten met dank aan Lennert Buijk

Add Comment