/  Uncategorized   /  Heren 2 – Volley Zuid

Heren 2 – Volley Zuid

Afgelopen zaterdag stond het Vridos H2 weer gereed voor een lekker potje volleybal.
Deze keer was Volley Zuid de tegenstander en door de overwinningskrachten van de laatste weken hadden we er dus weer eens veel zin in!

Na de mooie uitwinst vorige week tegen de nummer 2 was het nu de nummer 5 die we ontvingen in het rustige dorpje langs de Giessen.

De eerste set ging boven verwachting. We speelden goed geconcentreerd en er werden geen fouten gemaakt.
Deze set goed serveer werk mede door Krijn S. 25 – 8 winst!

In de 2de set kregen we iets meer tegenstand en was het de concentratie die ons soms weer de das om deed.
Ondanks de tactische wissel die de tegenstander doorvoerde kregen we ook deze set als nog in onze handen.
Een lange middenaanvaller kwam probeerde de wedstrijd te kantelen, maar ook deze set bleef in Giessenburg. 25-19.

Wout Baelde werd in het veld gebracht voor Leander T. Een wissel die ook prima uitpakte en de derde set werd ook binnengesleept met 25-14.
de spelverdeler Marijn R. van ons team gaf echt perfecte setups deze wedstrijd!
Zeker op het midden gaf hij ideale balletjes af waardoor Lenn B, Leander T. en Wout B. lekker hun gang konden gaan en de punten konden binnen hengelen.
Op de buiten ging het de eerste 2 sets prima in de derde kwamen de ballen wat te scherp of niet ver genoeg meer naar de antenne.. Lennert P en Ruben konden hierdoor ook lekker hun puntjes pakken..

In de 4de set werd Lennert P. rust gegund door Leander op de buiten te zetten. Helaas ging het deze set een beetje rommelig waardoor de puntjes gemaakt werden.
Time outs werden aangevraagd (2-7 en 5-14) maar zelfs de publiekswissel bij 17-23 mocht niet baten in deze set. Verkeerde wissel op een te laat tijdstip??
Helaas werd het dus geen 4-0 voor de heren van Vridos 2.

Nr.1. Klasse werk op het midden! veel puntjes binnen gehaald met mooie aanvallen.
Nr.2. Aanvallend op de midden prima! (op de buiten let op je aanloop
Nr.3. Aanvallend goed gespeeld ( Jammer dat het niveau in de laatste set naar beneden ging) verdediging ook goed!
Nr.5. Klasse serveerwerk! Goeie servicedruk gegeven en door jouw de eerste set binnen gehengeld!!
Nr.6. Coach van de eerste 2 sets en in het veld een vaste kracht.
Nr.8. De spelverdeling was prima! lekker setups gegeven en ook verdedigend je mannetje gestaan!
Nr.9. 0 keer fout geserveerd!! mooie aanvallen afgewisseld met tactische balletjes.. deed waarvoor je bent weg gekocht bij Okk.

En uiteraard werd de 5de set ook dik gewonnen! tegenstander man niet eens de moeite om tegenstand te geven…

Nogmaals een dank voor de scheids van deze wedstrijd!