Vridos

  /  Uncategorized   /  Heren 2 – Voleco 6

Heren 2 – Voleco 6

SET 1:
Begin van de eerste set was leuk ging gelijk op, tot de 1ste time out kwam op de stand 14-16. Vridos blijft geconcentreerd volleyballen maar laten ze beetje terug komen op 18-16
maar na de time-out gingen we gewoon verder met volleyballen. Voleco maakte steeds meer fouten en vroegen een time-out aan op 18-23. Maar dat was te vergeefs en Vridos wint de set met 25-18 leuke set maar in sommige stukje in de set wat rommelig en miste wel wat beleving.

SET 2:
Begin van de 2de set gaat wat gelijk op tot 5-2 tot even een service druk tot op de 1ste time-out van de set en dat was op de stand van 2-11. Na de time out begint vridos gewoon door met spelen en punten maken en blijft zo de hele 2de set spelen en wint met gemak de 2de set met 25-12

SET 3:
De 3de set begint vridos geconcentreerd en blijft zo spelen. Vervolgens volgt er een time-out op de stand van 6-13. Na de time out blijft vridos punten maken en maakt weinig fouten tot er even beetje makkelijk over gedacht gaat worden en laat Voleco beetje terugkomen. Maar vridos komt terug in het goede spel van de 2de set en speelt de 3de set netjes uit en met goed en leuk volleybal ! uiteindelijk wint vridos ook de 3de set met 25-13.

SET 4:
Vervolgens begint de 4de set en vridos gaat er te makkelijk over en dat resulteert zich dus in wat slecht spel en vridos vraagt gelijk 1ste time-out aan op stand van 5-9. Na de time-out heeft vridos wat spirit gevonden en begint er in te geloven en komt terug op stand van 12-9 waar Voleco een time-out aanvraagt. Maar de spirit gaat er beetje uit en dat komt natuurlijk niet ten goede van het spel en laat Voleco het spel spelen en vridos begint slordig te spelen en maakt te veel fouten. Maar vridos blijft er toch in geloven en komt goed terug op stand van 21-23. Op die stand vraagt vridos time-out aan om even rust in het spel te brengen en dat lukt en vridos komt na de time-out goed terug en blijft gelijk tot 24-24. Vridos komt jammer genoeg net iets te kort voor de 4de set en dat is heel jammer als je kijkt naar de vorige sets! En verliest de 4de set met 24-26.

Add Comment