Vridos

  /  Uncategorized   /  Heren 2 – Verloren maar niet verslagen

Heren 2 – Verloren maar niet verslagen

Na een lange periode van rust was het dan eindelijk weer zo ver voor Heren 2. Op zaterdag 14-01-12 om 17:15 werd er al druk heen en weer gerend om de spieren warm te krijgen. De opkomst van Heren 2 was 6 man, een goeie warming up was noodzakelijk om (nog meer) blessures te voorkomen. Toen ook OKK het veld betrad bleek dat dit Lennert Pijl zijn oude team was.Nadat Lennert ons had voorzien van alle ins en outs van OKK konden we beginnen. De eerste set begonnen we heel sterk, het liep allemaal goed, de pasen liepen goed en de aanvallen ging lekker! Voor het einde van de set zakte dit helaas in, en werden er net wat meer punten verspeeld. Waardoor de set werd weggeven.

Voordat we de 2de set in gingen kwam onze 7de man binnen; Ruben! Maar omdat de 1ste set relatief goed verliep werd er door onze team captain besloten om door te gaan zoals de eerste set. Jammer genoeg was de 2de set meer een verlenging van het laatste gedeelte van de 1ste set. Veel serveer fouten en vaak aanvallen in het net, op die manier zijn we deze set door gegaan.

Derde set was het tijd voor frisse moed in het veld, Ruben werd ingezet op de buitenD Leander naar het midden en Lennert Buijk eruit. De 3set was al meer Vridos waardig, we hebben OKK meer weestand gegeven en na een stevige service serie van Wout kwam de stand al weer aardig op een gelijk niveau. Maar de krachtige midden aanval van OKK was doorslaggevend en ook deze set werd ingeleverd.

De vierde set  moest Leander weer plaats maken voor Lennert Buijk, we kregen het spelletje weer aardig door en konden leuk ballen. De harde midden van OKK werd beantwoord met krachtige aanvallen van Vridos. Tegen  het einde van deze set was de stand 22-24. Lennert Pijl moest opslaan, Lennert bedacht zich tijdens het opslaan opeens de weddenschap  die hij had gesloten met OKK en sloeg met volle kracht in het net.  Tot groot genoegen van het team, want deze weddenschap betaalde zich uit in de vorm van goud gelig vocht! Hiermee werd de 5de set met vlag en wimpel wel gewonnen.

de uitslagen voor deze wedstrijd:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prognose voor aankomende wedstrijd:

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments
 • Lennert
  15 januari 2012

  Hij is goed bedacht!!!!

  leuk stukkie Marijn!!

  reply
 • Leander
  15 januari 2012

  Haha, die laatste set pakken ze echt nooit van ons af he! 😉

  reply
 • Art
  16 januari 2012

  Kan ook niet anders dat marijn het bier buiten beschouwing zou laten…

  reply
 • Marijn
  16 januari 2012

  Tja, daar trainen we nou eenmaal het meest voor;)!

  reply
 • jako
  18 januari 2012

  leuk verslag van een sportieve wedstrijd. groeten uit hardinxveld

  reply
Add Comment