Vridos

  /  Uncategorized   /  Heren 2 – Sliedrecht 8

Heren 2 – Sliedrecht 8

Zaterdag 21 januari, Een half deel Vridos 2, en een klein deel Vridos 3, was het team die dag!
Aangekomen in Sliedrecht, opwarmen en inspelen.

Met het inspelen op het middelste veld, werd het al snel duidelijk dat het middelste veld behoorlijk vervelend was. De 3 speelvelden waren niet afgesloten voor elkaar. Sliedrecht sport?

De 1e set,
Enthousiast begonnen beide teams deze wedstrijd. Aan beide kanten werd geprikt, geslagen en werden er fouten gemaakt. Het laatste stukje van deze set liet Vridos even het kopje hangen en maakte Sliedrecht deze set af met Vridos op hun hielen voor de volgende set.

Het vervolg vervolg van de wedstrijd verliep hetzelfde als in de 1e set. Vridos wist op de juiste momenten te prikken in het centrum van de tegenstander, afwisselend met aanvallen achter in het veld. Sliedrecht bleef hier niet op achter, en gaf antwoord met geplaatste prikballen. Deze set werd binnen gehaald door de thuis spelende ploeg met slechts 2 punten verschil.

De 3e en 4e set, weinig verschil.
Beide teams wilde maar 1 ding natuurlijk: winnen ! Hier werd aan beide kanten ontzettend veel aan gedaan. Na veel prikballen in ons veld werd het tijd om ook te reageren. Na van alles geprobeerd te hebben, bleek sliedrecht helaas toch te sterk die dag!

Met 100 punten voor Sliedrecht,
En 89 punten voor Vridos op naar de kantine. Deze laatste set telde niet mee voor de wedstrijd helaas.

A.s zaterdag speelt Vridos 2 tegen Voleco 6 thuis in de Giessenburgse sporthal om 18:00.

Add Comment