/  Uncategorized   /  Heren 2 – Overtuigende winst op de No. 2 City met bril

Heren 2 – Overtuigende winst op de No. 2 City met bril

Vrijdagavond heeft heren 2 een overtuigende winst behaald op City met bril Lekkerkerk.
Was het in de eerste wedstrijd in Giessenburg nog een afgetekende 0-4 nederlaag,
nu was het Vridos die de touwtjes in handen had!
Na een “Pijlsnelle’ tussentop in Hardinxveld met tassenwissel en een ‘Pitstop’ in Sliedrecht voor onze Krijn eindelijk aankomst op de speellokatie om ongeveer 20.57 uur. Na het aanschouwen van enkele (dames)trainingsgroepen
,warmlopen en kennismaken met een ‘ouwe/zeer ervaren’ scheids begonnen aan de eerste set:
Met Marijn als spelverdeler in de basis en Christiaan als xtra buitenaanvaller werd enthousiast gestart.Een goede service serie van Krijn en een prima middenaanval van Ruben zorgden voor de eerste verassing: 20-25.
De tweede set leek op een kopie van de eerste maar in de slotfase was het de lange midden (en tevens enige) aanvaller van City met bril die met een paar enorme klappen
een einde maakten aan de illusie van nog een setwinst:
25-21. De derde en vierde set waren de teams aan elkaar gewaagd: en zo ook de setstanden: 21-25 en 25-21.
Een vijfde beslissende set moest dus worden gespeeld!
(en deze keer niet aan de bar…)
De afspraak om gelijk een flitsende start te maken, mede doordat het verschil in leeftijd en onze ‘blakende’ konditie in ons voordeel zou werken kwam inderdaad uit:
Binnen 15 minuten werd City met bril weggetimmerd door een zeer gedreven (richting de bar) Vridos dat nu echt ontketend was en nog wel 3 setjes door kon. (inclusief bittergarnituur). Met 15-7 was het verschil terecht in voordeel van de winnaar VRIDOS..Het team gaat zich nu opmaken voor de vijfde overwinning op rij a.s. zaterdag om 18.00 uur thuis in Giessenburg tegen Volleyzuid.