/  Uncategorized   /  Heren 2 – Het lukte niet

Heren 2 – Het lukte niet

Volgens de analist van de laatste wedstrijd die Heren 2 speelde zou de wedstijd tegen Fusion 7 uit
alweer Rotterdam eindigen met een stand van 3-1 voor de thuis spelende partij.
We gingen vol vertrouwen deze wedstrijd tegemoet, want we waren nl. met 7 vaste spelers!

We zijn begonnen tot halverwege de 1e set met een lichte voorsprong maar konden deze niet vast
houden, er onstond wat ongenoegen door een paar beslissingen van de scheidsrechter waardoor we
niet in ons ritme kwamen en we de set uiteindelijk verloren met een stand van 25 – 17.
De 2e set begonnen we met rust in het spel waar door we het tot de laatste punten spannend konden
houden en maar we uiteindelijk de set net verloren met 26 -24.
In de derde set begon de tegenstander warm te worden. Hierdoor werden veel ballen achter in de
hoeken gespeeld of in ons centrum waar wij niet genoeg en allert op reageerde. Hierdoor scoorde ze
veel punten en ook omdat we zelf ook wat aan het rommelen gingen werd de stand 25 -15.
Door de stand van de derde set was de motivatie toch wel wat minder aan het worden en gingen we
in de laatste set nog slordiger spelen met meer eigen fouten waardoor we een stand hadden van 25 – 8.
Ik surf het niet aan om voor de volgende wedstrijd een prognose te maken maar het moet toch niet
moeilijk zijn om met een beter resultaat te eindigen dan de wedstrijd van 11-12 -2011.