Vridos

  /  Uncategorized   /  Heren 2 – Bloed, Zweet en Tranen

Heren 2 – Bloed, Zweet en Tranen

Rotterdam – Zaterdag 29 oktober om 19.00 uur stond het halve Heren2 en een gedeelte van Heren3 op het veld om als Vridos Heren 2 te strijden tegen hekkensluiter RVC/Libanon. Hoewel Vridos aanvankelijk had gedacht dat het een gewonnen pot was, viel dit zwaar tegen.

Deze wedstrijd had in eerste instantie met 3spelers gespeeld moeten worden door de vele afmeldingen. Nadat de aanvraag voor het verzetten was afgekeurd, hebben verschillende team leden toch wat kunnen schuiven en kwamen toch opdagen. Ook zijn hulp troepen opgeroepen uit Heren3 zodoende toch een compleet team met gelukkig 7 spelers.

De eerste set, zette onze eigen aanvoerder (Lennert) zichzelf aan de kant om plaats te maken voor Bart en/of Patrick. De set verliep moeizaam, er werd veel uit geslagen wat te wijten was aan de grote zaal. Ook het pasen en spelverdelen ging niet. Toch kwamen er langzaam betere ballen maar dit was te laat…. de set werd afgesloten met 22-25.

De tweede set was niet veel anders, Bart ging op Lennert zijn plek zitten maar Vridos kon niet in zijn eigen spelletje komen. De korte prik ballen van RVC waren doorslaggevend, ook deze set negatief afgesloten met 18-25

In derde set gebeurde iets waar in de auto voor de wedstrijd nog over gesproken was.  bij de 3de bal lande onze gewaardeerde: Aanvoerder, Bierdrinker, Bierhaler, Waterdrager en volleybal natuurtalent Lennert op een voet van de tegenstander in een duwel om de bal. na deze desastreuze landing moest hij noodgedwongen, hinkend het veld verlaten. Patrick moest zijn plaats vervangen op de midden. Vridos is blijkbaar geschrokken van deze val en voelde een soort verplichting naar Lennert toe om de wedstrijd te winnen. Vridos kon eindelijk zijn eigen spel spelen en de tegenstander kon niet verder als 21 punten komen.

De 4de set was het ticket naar de 5de, Vridos bleef constant en net spelen. De aanvallende ballen waren meedogenloos en werden stuk voor stuk in gesmasht.  Naar wat service druk bleef RVC op  17 punten steken.

Dan voor de 2de keer dit seizoen een 5de set. Vridos zette de 4de set door tot de wissel. Na de wissel werd RVC sterker en werd uiteindelijk de set gewoonen door de thuispelende partij met 15-11

helaas dus alsnog verloren, het uiteindelijke punten saldo is geworden 101 – 103. Dus op het nippertje verloren, en met een geblesseerde aanvoerder. Uiteraard zijn de 2 punten verschil in de 6set meer dan goed gemaakt.

 

Lenn we hopen dat je snel weer op het veld staat! En voor de rest van de lezers, Tot volgende week!

Comments
 • Netty Roverts
  30 oktober 2011

  Wouw Marijn goed gedaan nu ik nog!!!!

  reply
 • Wouter
  30 oktober 2011

  Lenn, sterkte. Ik heb echter het gevoel dat het een standaard tactiek is van RVC/Libanon om de wedstrijd te breken door tegenstanders te blesseren… Deden ze bij onze wedstrijd ook al!

  reply
 • Auteur
  2 november 2011

  Sterkte Lenn van die andere manke uit het eerste team

  Vincent

  reply
Add Comment