Vridos

/  Uncategorized   /  Heren 2 – BeneVia HS5

Heren 2 – BeneVia HS5

Zaterdag 4 februari 16:30, sporthal de Schenkel, ‘s Gravendeel; het was tijd voor een wedstrijd van de heren 2 van Vridos tegen de heren 5 van Benevia. En wat een wedstrijd werd het!

Ondanks dat de tegenstander laatste stond ging Vridos vol strijdlust de wedstrijd in en stond de focus op scherp en dit was te merken. In hoog tempo werd de eerste set binnengesleept (14-25) en was van veel weerstand geen sprake. De tweede set kwam de tegenstander iets meer op gang, maar doordat Vridos sterk bleef in de aanval en het uitoefenen van servicedruk (met o.a. dank aan Wout) was ook deze set eigenlijk geen probleem (18-25). De derde set was redelijk vergelijkbaar met de tweede set. Ook in deze set bleef Vridos standvastig in het maken van punten waardoor deze set ook te pakken viel (17-25). De vierde set kreeg Vridos wat meer weerstand te verduren van de tegenstander, misschien kwam het ook doordat de heren uit Giessenburg minder scherp waren dan de voorgaande sets en dachten dat de buit al binnen was, wie zal het zeggen. Na een paar time-outs en spannende rally’s moest BeneVia het hoofd weer buigen voor Vridos en werd de laatste set binnengesleept met een eindstand van 20-25. Ook in de vijfde set lag het tempo hoog, alleen dan op een andere manier, voor de trouwe lezers van deze stukjes hoef ik vast niet uit te leggen wat dit betekend 😉