Vridos

  /  Uncategorized   /  Bardienst / Zaalwacht / Fluiten van een wedstrijd

Bardienst / Zaalwacht / Fluiten van een wedstrijd

Het lid zijn van een vereniging en het beoefenen van een teamsport brengt ook verplichtingen met zich mee. Misschien niet altijd even leuk, maar we moeten er met elkaar voor zorgen dat de vereniging draaiende blijft. Aantal van deze verplichtingen zijn het uitvoeren van de bardienst en zaalwacht en natuurlijk het fluiten van wedstrijden.

Zorg dat je er (op tijd) bent en als je echt niet kunt regel dan vroeg genoeg van tevoren iemand anders!!

Tevens willen wij iedereen vragen als men een briefje maakt voor afgenomen consumpties dit dan altijd gelijk te betalen als je naar huis gaat na een training en aan het eind van de thuiszaterdag.
Consumpties afnemen zonder te betalen is niet meer mogelijk, dus aan het eind van de training of thuiszaterdag zijn alle briefjes betaald, want we hebben nu het gevoel dat er veel geld voor onze vereniging verloren gaat doordat rekeningen niet betaald worden.
Eigenlijk willen wij dat iedereen gelijk zijn consumptie betaald aan de bar en er dus geen consumptie briefjes meer in de geldzak zitten
Als hier niet aan wordt gehouden zijn we genoodzaakt om ook bardienst te gaan draaien op de donderdagavond en dit is geen grapje!!!!

 

Geen Geld bij je is dus geen consumptie!!!!!!

 

Bedankt namens de Vridos commissie
Add Comment