/  Uncategorized   /  1e Wedstrijd Dames 2 in seizoen 2011-2012

1e Wedstrijd Dames 2 in seizoen 2011-2012

Op een hele mooie 1 oktober speelt Vridos dames 2 hun eerste wedstrijd van dit seizoen.
OKK kwam zeer sportief lekker op de fiets.
We hadden zelfs een echte scheidsrechter gevonden die de wedstrijd wilde fluiten.Ja Lennart, hartelijk dank daar voor.
Dan de wedstrijd.
OKK speelde zeer netjes, en bijna alles ging in 3 keer.
Vridos kon het een tijdje volhouden en bijlopen, maar moest in het tweede deel van de wedstrijd toch haar meerdere kennen. 14-25.
Dan de tweede set.
Vol goede moed,probeerde we ons eigen spelletje te spelen.
Het is jammer dat we door een goede serves aan OKK gelijk veel punten achter stonden, wat we helaas niet meer in konden halen.Al ging deze set wel heel mooi gelijk op.17-25
De derde set.Mooi verzorgt gespeeld, en we hebben zelfs voor gestaan.
Maar ook de vermoeidheid, en de concentratie, viel halverwege de wedstrijd weg.We gingen slordiger spelen, en er werd lekker met 1 hand gespeeld.
OKK bleef keurig in drieën spelen, en bleef het verzorgende spel handhaven.16-25.
De vierde set.1 Set moest er toch in kunnen zitten.
Alleen als we geconcenteerd en verzorgt heel de set zouden spelen moest het er in kunnen zitten.Helaas, het zat er niet in.
Zelfs de positie waar we moesten staan vergaten we, en ondanks dat we het gevoel hadden netjes te spelen, kwam het er niet uit.Helaas het zat er niet in.14-25.
Dames ondanks dat we hebben verloren hebben jullie heel goed gespeeld. OKK was een tandje te sterk.
We hebben er veel van geleerd, en we hebben veel lol gehad.

Comments
  • 20 november 2011

Wedstrijdverslag VRIDOS DS 1 – CONDOR DS2

Zoals gezegd begonnen we aan de wedstrijd tegen de koploper. Het beloofde dus een spannende wedstrijd worden. Dit bleek het ook uiteindelijk te zijn. Er moest zelfs een vijfde set aan te pas komen. Zo, n vijfde set is best spannend, maar gelukkig wonnen we deze, zodat we de wedstrijd met 3-2 in ons voordeel besliste. Deze overwinning brengt ons aan kop van de competitie. De opdracht voor ons wordt dus om daar te blijven. De komende wedstrijden moeten we echter tegen meer hooggeplaatste teams. Dus het wordt spannend.
    Het wedstrijdverloop was grillig. In de 1e set kwamen we op een achterstand, maar door netjes te blijven spelen en servicedruk te houden trokken we aan het langste eind. 25-21 voor Vridos.
    De 2e set begonnen we slecht en liepen we meteen een achterstand van een punt of 7 op. We kwamen nog goed terug mede door het goede serveren van Marian Hummel, die de hele wedstrijd op dreef was met haar service, maar het mocht niet baten. 20-25 was uiteindelijk de setstand.
    Ook de 3e set begonnen we met een achterstand, we speelden slordig, bewogen te weinig. En hadden iets te weinig aanvalskracht. Door een goede interventie van de trainer gingen we in de loop van de derde set weer beter spelen en we haalden bijna deze set nog binnen, maar helaas we hadden onze inhaalrace iets te laat ingezet en verloren deze set met 22-25.
    In de 4e set zetten we de goede lijn voort en met verzorgd spel wonnen we deze set vrij gemakkelijk. Setstand 25-13. Ja, en toen ging het erom, om de wedstrijd, maar ook om de koppositie. We moesten een 5e set spelen.
    De 5e set ging uiteindelijk nog redelijk makkelijk. Er werd goed geserveerd en aangevallen en dankzij het enthousiaste Vridospubliek, dat in groten getale was uitgelopen voor deze wedstrijd wonnen we deze set en deze spannende wedstrijd met respectievelijk 15-10 en 3-2. De volgende wedstrijd zullen we ook weer flink aan de bak moeten, maar dat vernemen jullie van Maike.