Vridos

  /  Volleybal   /  Zzzzzzz…..de Muppets weer ontwaakt uit hun winterslaap!

Zzzzzzz…..de Muppets weer ontwaakt uit hun winterslaap!

Onze excuses voor onze lange afwezigheid in de digitale wereld, maar we zijn weer ontwaakt uit onze winterslaap! Na bijna 2 maanden geen wedstrijd op het programma gehad te hebben, is de diesel in Februari weer opgestart.

De lange winterslaap had ook zo zijn (fysieke) gevolgen…de potten tijgerbalsem voor onze allesverslindende ‘notenbakkenras’ Oscar zijn voor zijn schouder niet aan te slepen. Helaas kon beaker niet op tegen de bewegingssnelheid van Fozzie, waardoor de toch al gevoelige enkel van Fozzie een tweede klap opliep. Gelukkig staan alle Muppets gewoon voor elkaar klaar en worden de gevallen gaten als vanzelfsprekend gewoon opgevuld.

Afijn, inmiddels hebben we alweer de vierde wedstrijd van 2016 erop zitten. Afgelopen zaterdag stond er een pittige wedstrijd op het programma, Sliedrecht Sport. De eerste tegen de laatste van de poule, de Muppets waren absoluut gedreven om het maximale uit de wedstrijd te halen ondanks misschien onbewust de uitslag toch al een klein beetje vaststond. Maarrr….met de enige echte Swedish ‘Chairman’ Chef in ons midden, kon geen Muppet achterblijven en werd het maximale uit de wedstrijd gehaald.

Gonzo, TAnimal, Beaker, Floyd, Sam, Rowlf en Swedish Chef hebben gevochten, maar het mocht helaas niet baten (9-25, 11-25, 11-25 en 15-25). De uiteindelijke uitslag van de wedstrijd was dus uiteindelijk 0-4 voor Sliedrecht Sport.

muppetsOnder het genot van een patatje en een biertje was het leed snel vergeten en kon beginnen waar de Muppets goed in zijn…..de zesde set!

Add Comment