/  Heren3   /  Zaterdag 17 oktober (Vridos HS 3 –Vedo’70 HS 2)

Zaterdag 17 oktober (Vridos HS 3 –Vedo’70 HS 2)

Deze wedstrijd begint met herinneringen….weet je nog vorig jaar, die scheidsrechter?! Onze eigen en enige echte Swedish Chef verscheen in een rood gewaad, compleet met staf en volle baard om de volleybalpieten in het gareel te houden.
Helaas eindigde de wedstrijd voor de Muppets in een desillusie. Met de winst van vorige week nog vers in gedachte, is iedereen er vandaag volledig op gefocust om ditmaal de wedstrijd met een beter resultaat af te sluiten. Zo gezegd, zo gedaan….snel omkleden in de vrieskist om vervolgens snel op te warmen in de zaal.
De eerste set gaan we goed van start, komen op voorsprong te staan, maar verliezen uiteindelijk veel punten om een goede service serie aan de kant van Vedo. De stops en passing lopen niet vlekkeloos waardoor de Muppets het initiatief in de wedstrijd uit handen geven en eigenlijk niet meer aan aanvallen toe komen. Zo kunnen set 2 en 3 eigenlijk ook samengevat worden. Setstanden 25-18; 25-15; 25-17. Er is wel goede rust en concentratie in het spel, waardoor de Muppets blijven vechten voor een setwinst.
De vierde set breekt aan en de Muppets gaat zeer voortvarend van start. Waar de Muppets bij de vorige sets rond de 16 punten bleven hangen, wordt dit breekpunt overwonnen. Setwinst, 16-25! Was het duwtje/knietje in de rug bij Fozzie dan toch dat kleine missende detail in de voorgaande sets? Feit blijft dat de Muppets mooie aanvallen kon maken in de laatste set, zeker met de springkwaliteiten van Floyd.
Met een goed en tevreden gevoel schoven de Muppets aan in de kantine voor het gebruikelijke dienblad(en) friet!