Vridos

  /  Competitie   /  Zaterdag 10 Oktober 2015 (Vridos HS 3 – VIA HS 1)

Zaterdag 10 Oktober 2015 (Vridos HS 3 – VIA HS 1)

Zaterdag 10 Oktober 2015 (Vridos HS 3 – VIA HS 1)
De laatste nachtvorst en flarden mist trekken op….gevolgd door de eerste voorzichtige zonstralen die steeds meer aan overhand en kracht winnen. Dit laatste zal tekenend blijken voor de rest van de 10e dag van oktober 2015.
Laten we bij het begin beginnen. In alle vroegte meldt de eerste Muppet, het levende bewijs dat volleybal voor alle leeftijden is, zich bij de sporthal om de eervolle taken uit te voeren achter de bar. Langzaam melden steeds meer Muppets zich bij de stoottroepen en voorzien iedereen met een glimlach van de nodige koffie en versnaperingen.
Langzaam aan begint te spanning te stijgen….bij de eerste wedstrijd hebben we de concurrentie misleidt en zijn we rustig van start gegaan, maar vanaf vandaag gaat hier verandering in komen. Daar is iedereen het wel over eens.
Warming-up nieuwe stijl, iedereen netjes opgelijnd? We kunnen van start!… De trainer heeft netjes neutraal plaatsgenomen op de tribune, een niet onbelangrijk detail: beide teams hebben dezelfde trainer en dus volledig gebrand op de winst om zo een straftraining te voorkomen!
In de eerste set gaan we voortvarend van start. Eerst heerst rust en concentratie in het veld en die leidt uiteindelijk tot de eerste setwinst van het seizoen, 25-18! Zo, die is binnen! Nu zaak om dit door te zetten en niet naast onze schoenen te gaan lopen. Tweede set gaat goed gelijk op, alleen lukt het net niet, 23-25. Na de tweede set weer even alle koppen dezelfde kant op, focus, concentratie en het eigen spel spelen. De spanning is om de snijden deze set….en ja hoor, zwaarbevochten, maar de 3e set is voor Vridos, 29-27. De vierde set is uiteindelijk ook voor de Giessenburgse heren, 25-15.
Kortom, deze wedstrijd is een enorme opsteker voor het gehele team na het debacle van vorig jaar. We kunnen het wel en het gaat een heel mooi en goed seizoen worden!

Add Comment