Vridos

  /  Heren3   /  Zaltbommel uit is altijd lastig

Zaltbommel uit is altijd lastig

Na een zwaar bevochte nederlaag tegen Triade stond op maandagavond 4 november alweer de volgende wedstrijd op het programma tegen het sterk geachte Phoenix uit zaltbommel. Nadat we verzameld hadden in Giessenburg ging de reis naar Zaltbommel. besloten werd om het nieuwe systeem door te zetten en ook Phoenix te verrassen met de truckendoos.

Laten we het er maar bij houden dat we deze avond lekker hebben getraind op ons nieuwe systeem en dat de meeste muppets hebben kunnen werken aan hun positie in het veld en het oprapen van ballen om deze weer aan de tegenstander te geven voor de volgende service. De eindstand 4-0 en het feit dat de meeste spelersvrouwen verrast waren dat de muppets om half elf alweer naast hun in bed kropen zegt even genoeg over de setstanden. Voor de echte nieuwsgierigen is op nevobo ongetwijfeld de uitslag te vinden maar ik vind het niet gepast om hierover verder te rapporteren.

Overigens is het wel vermeldingswaardig dat ondanks het verlies en de vernedering door de tegenstander de sfeer na afloop in de kleedkamer gelijk was aan een feest welke gewoonlijk gevierd wordt wanneer er een kampioenschap is behaald. De openingstune van de muppets show en de spinning marathon van tanimal doet het ook in Zaltbommel goed. Met enige jarloersheid werd af en toe een blik in onze kleedkamer geworpen om te kijken of wij wel helemaal spoorden. Sinds de feedback van the swedisch chef dat er meer beleving in het team moet komen is dit in ieder geval in de derde helft goed gelukt.

Volgende week een nieuwe poging voor de muppets.

Add Comment