Vridos

  /  Dames 3   /  Winst tegen AVVA wordt afgesloten met een gezellig feestje!

Winst tegen AVVA wordt afgesloten met een gezellig feestje!

Vrijdag avond 11 maart. Gespannen gezichten. Zou het nu lukken?

Het fluitsignaal klinkt, de teams treden aan. Geven elkaar zenuwachtig een hand. De eerste set. De meiden in het blauw spelen geweldig, ze hebben alle moeilijke ballen. Het is heel spannend. Maar helaas we komen net 5 puntjes tekort. Met veel zelf vertrouwen op naar set 2. Aangemoedigd door de steeds groter wordende groep supporters lijkt het of de meiden vleugels hebben  gekregen. Ze spelen geweldig. AVVA wil in set twee nog wel tegenstand bieden, maar ze redden het niet meer. Set drie en vier geven ze dan ook gewoon weg. En wat doen de meiden in het blauw? Ze blijven constant hun eigen spel spelen. En blijven zowel verdedigend en aanvallend zeer sterk. Het V.R.I.D.O.S galmt door de met supporters gevulde sporthal. Onder het getuigend oog van ouders, broers en zussen, laten de meiden zich na het laatste fluitsignaal massaal op de grond vallen. En dan word het ook voor trainer Tanja en coach Petra te veel. Iets wat ze nooit doen gebeurt. Ook zij liggen op de grond. Wat een team, wat een geweldige groep meiden.

Om deze overwinning compleet te maken. Gaan de spelers en aanhang lekker eten en drinken in de gezellige kantine van VRIDOS. Martin de Lange heeft de grootste verassing van het seizoen voor de meiden.

IMG-20160311-WA0008 Een mega kado, een hele grootte doos, vol met jasjes. Mooie blauwe jasjes met eigen naam, sponsor logo en het Vridos logo. De meiden zijn door het dolle heen. Ze zullen deze mooie blauwe vesten met trots en opgeheven hoofd dragen.
MC 1 wil ouders, broers, zussen en overig publiek bedanken voor deze geweldige avond. En een speciale dank aan Martin de Lange en Security Weaver voor de
sponsoring.

IMG_20160311_205518

IMG_20160311_205650

IMG-20160312-WA0007

Add Comment