Vridos

  /  CMV   /  What’s Next? Vridos heer en meester op CMV niveau 3 en 4

What’s Next? Vridos heer en meester op CMV niveau 3 en 4

Dordrecht – De jongste volleyballers van Vridos zijn er maar druk mee! De komende weken werken de kinderen namelijk de laatste CMV-toernooien van het seizoen af en zodoende traden de jongens en meiden op deze vroege morgen weer aan op het toernooi ditmaal in Dordrecht waar Vridos zich ondertussen flink blijkt te kunnen meten met de CMV-topclubs uit de regio. Met maarliefst zes teams werd er onder begeleiding van Laila, Jaimie, Leonie en Wouter gestreden op diverse categorieën!

De kinderen op niveau 2 en 3 moesten al zeer vroeg verzamelen, nog voordat menig Giessenburger de laatste slapers uit zijn ogen wrijft staan de kinderen al te trappelen om te vertrekken! Ze hebben er zin in! Faye, Willem, Sverre en Evy treden deze morgen onder begeleiding van stand-in coach Leonie aan op niveau twee maar blijken toch wat meer moeite te hebben met de onderhandse service dan gedacht. Naar mate het toernooi vordert maken ze hierin ondertussen stappen en weten uiteindelijk mooi vierde te worden in hun poule. Voor de wat meer ervaren spelers lonkt echter het hogere niveau en dus treedt Vridos ondertussen met drie teams aan op niveau 3, waarvan 1 op het hogere CMV niveau 3 Hoog. Alle drie de teams weten hier, na mooie wedstrijden met prachtige rally’s, keurig eerste te worden in hun poule. Drie kampioenen dus op CMV niveau 3 en zodoende weet Vridos hier vele clubs achter zich te laten, what’s next?

Voor de volgende ronde staan ondertussen de teams van niveau 4 klaar. Het team dat op niveau 3 hoog gespeeld heeft treed ook aan op niveau 4, maar onder leiding van Laila blijken de spelers toch wat uitgeput. Laila coacht ze aardig op weg, zet de spelers telkens weer juist op hun plaats, maar moet toch vele malen hun meerdere erkennen in de tegenstanders. Het tweede team treed ondertussen aan op CMV niveau 4 Hoog en probeert plaatsing af te dwingen voor het Rayonkampioenschap voor regio Zuid. Na een aantal mooie wedstrijden weten de heren eerste te worden en zodoende zetten de mannen een mooie stap in de kwalificatie voor dit toernooi! Volgende week zijn ze er weer bij om een nieuwe reeks neer te zetten!

Al met al dus een succesvol toernooi! Hopelijk kunnen de talentvolle jongen en meiden deze serie doorzetten. Onder leiding van hun trainer zullen ze komende week in ieder geval weer fanatiek en gezellig aan de slag gaan, zodat ze volgende week weer paraat staan voor weer een potje, ditmaal bij Sliedrecht Sport

 

1c2dd4a3-8fc0-441d-a368-f75aa3e27866 34b8ba0c-e8f9-420f-bdc4-2b98f6fe2e9e a4fb7bfa-7a24-4bfd-a363-e0167af638fe

Add Comment