/  Meisjes B2   /  Wedstrijdverslagen van Vridos MB2

Wedstrijdverslagen van Vridos MB2

20 september 2014
En al heel snel na de vakantie was er onze eerste wedstrijd, op zaterdag 20 september. Na drie weken trainen met een nieuw team en nieuwe trainers waren we helaas op 20 september niet compleet. Gelukkig was onze eerste wedstrijd thuis en wel tegen WIK Univé MB2. Onze eerste set begonnen we wat onwennig, wie kan wat? Wie pakt welke bal? En ook voor onze coach was het een hele nieuwe ervaring. Na een flinke achterstand haalde de dames de achterstand goed in, maar verloren we uiteindelijk met 21-25. En toen, op naar set 2, wisseling van posities en deze set werd erg spannend! Na mooie rally’s verloren we deze set helaas met 25-27. In set 3 liet WIK Univé een goede opslag zien en we hebben in WIK onze meerdere moeten erkennen, 11-25. En toen…..ja, ja, op naar set 4! De dames van MB2 speelden sterk, en wonnen deze set met 25-21! Onze eerste punt was een feit! Top dames!

4 oktober 2014
Onze eerste uit wedstrijd van dit seizoen naar Groot-Ammers (WIK Univé heeft twee teams in deze poule). Wederom helaas niet compleet doordat er een aantal op kamp waren, maar gelukkig konden Celeste en Leonie ons versterken. In deze wedstrijd hele mooie opslagen, veelal bovenhands en wisten de dames de bal goed op de lege plekken te krijgen wat punten opleverde. Monne speelde een aantal keer de bal precies in het midden waardoor de tegenstander verwarring kreeg wie de bal ging spelen, heel knap! De eerste drie sets hebben de dames gewonnen (21-25, 26-28, 19-25). Nadat we sowieso onze overwinning binnen hadden en een van de speelsters niet helemaal fit was – desalniettemin super goed gespeeld – verloren we set 4 met 25-10. Celeste en Leonie, bedankt!

18 oktober 2014
Op naar Made! Tirza en Linde speelden vandaag een kampioenswedstrijd en Joëlle was in het buitenland, oftewel we hadden versterking nodig van andere teams! Anouk, Sofie (MB1) en Gabriëlle (MC1) hebben ons super uit de brand geholpen. Voor Gabriëlle zeker nieuw, andere speelsters, coach en opstelling, super gedaan! Bedankt dat jullie met ons mee wilde spelen.

Na de warming-up o.l.v. Laila begonnen deze wedstrijd Dorith, Sofie, Monne, Jaimie, Anouk en Laila in het veld. Complimenten voor iedereen, netjes in drieën gespeeld en de moeilijke (lege) plekken bij de tegenstander opgezocht. Onze opslag was iets minder, ballen die naast het veld kwamen en doordat we met een voet in het veld mochten beginnen gingen er ballen over de achterlijn bij de tegenpartij. In set 2 waren er mooie passes en aanvallen van Gabriëlle en wederom hield Sofie vele ballen van de grond (25-18, 25-13).
In set 3 werd Ilse ingezet als middenaanvalster. Mede door haar lengte en inzicht maakte ze punten met de aanval! Ook met de opstelling nog even wennen, maar heel goed gespeeld! Door goede set-ups van Jaimie kon ook Dorith goed scoren. Na een goede opslagreeks van de tegenpartij verloren we helaas met 25-14.

Met een kleine wissel van speelsters begonnen we vol goede moed aan set vier. Anouk kon de bal een aantal keer over het net prikken en dit zorgde voor een kleine voorsprong. Helaas voor de Vridos dames kwam er een goede opslagreeks en eindigde deze set in 25-10.

Onze volgende wedstrijd is zaterdag 1 november in Giessenburg.