Vridos

  /  Meisjes CMV N5   /  Wedstrijdverslag N5-1 zaterdag 26 september 2015

Wedstrijdverslag N5-1 zaterdag 26 september 2015

volleyn5Tja, toen was het echt al zaterdag 26 september! Na vijf keer trainen was er snel onze eerste wedstrijd, welke direct uit was. Om 09.45 uur vertrokken we vanaf de sporthal met Tess, Madelaine, Dorine, Eliseba, Yasmin, de moeder van Madelaine en de vader van Tess naar Aalst.
Madelaine en Tess hebben vorig seizoen al een aantal wedstrijden met niveau 5 gespeeld, voor Dorine, Eliseba en Yasmin de aller eerste wedstrijd! Gelukkig vermaakte ze zich in de auto en werden er veel moppen vertelt.
Na het omkleden en voornamelijk de lol om de ontzettend grote lange sokken zijn we de zaal ingegaan. Al snel kwamen we erachter dat we tegen het jongensteam van Podarwic mochten spelen. Snel even een foto gemaakt (bijgevoegd) die we naar de papa’s en mama’s hebben gestuurd. Tijd voor de opwarming en het bekijken van de lijnen. We speelden in een grote zaal en hoefde niet op het lengtenet te spelen zoals wij trainen. Volgens de meiden leek het veld veeeeel kleiner, wat direct pluspunten opleverde voor ons vertrouwen in de wedstrijd.
Na het inslaan en serveren begon toch echt de wedstrijd! Nog even de doelen voor vandaag doorgenomen, een mooie pass naar rechtsvoor en iedereen maximaal twee keer fout serveren. De yell werd door aanvoerder Tess ingezet waarna we konden beginnen!
De eerste set was even wennen, waarbij het goed van pas kwam dat de meiden al goed kunnen serveren! Het passen liep wat minder, waarbij de stand uiteindelijk 14-25 was. En terecht opgemerkt door Yasmin, meer punten dan dat we van de week tegen onze eigen N5 jongens hebben gescoord!
Op naar set twee, uiteraard aan de andere kant van het veld. Door hele mooie serviceseries van Madelaine, Yasmin en Eliseba werden er veel punten gescoord door Vridos! De meiden ervaren inmiddels dat het werkt als ze wat langer de tijd nemen voor de service. Onze tegenpartij kreeg dit ook door en maakte er bijzondere shows van. Deze set werd erg spannend, die we uiteindelijk met 23-25 verloren.
In set 3 en 4 kreeg Tess haar service goed onder controle wat een aantal keer een ace opleverde. Ook was er in de laatste set een drie spel van Vridos, wat ons direct twee punten opleverde! Knap gedaan Dorine, Eliseba en Madelaine! Setstanden: 10-25 en 13-25.
De pass verliep vandaag nog moeizaam, waar we donderdag weer met positieve energie mee aan de slag gaan. Als trainster ontzettend trots over de snelle ontwikkelingen van dit jonge team! Dit beloofd wat!
Onze volgende wedstrijd is zaterdag 10 oktober om 15.30 uur in eigen huis! Allen van harte uitgenodigd om de meiden aan te moedigen.
Janine

Add Comment