Vridos

  /  Jongens CMV N5   /  Wedstrijdverslag CMV toernooi bij WHV.

Wedstrijdverslag CMV toernooi bij WHV.

Wist je dat….CMV toernooi bij WHV nog? Asperen – Afgelopen zaterdag vroeg op! Rond half 8 arriveerde de ene na de andere talentvolle jeugdvolleyballer/ster bij de sporthal in Giessenburg. Het is koud, vroeg en nog donker, maar de kinderen staan al te trappelen om de strijd tegen de CMV teams uit de regio aan te gaan. In totaal 18 kinderen, 5 auto’s, 4 chauffeurs, 1 supporter, 4 jonge coaches en 1 trainer maakten de reis naar WHV voor de strijd op CMV niveau 3. Hoe het toernooi verlopen is?
Nou wist je dat….
… We niet in het speeltoestel mochten spelen?
… Hun trainer Wouter Slob voor het eerst dit seizoen erbij was!? Hij dus niet hoefde te trakteren, maar zich wel afvraagt wat de kinderen nu     liever hadden: zijn aanwezigheid of die traktatie?
… De jongens van CMV niveau 2 voor het eerst meededen op CMV niveau 3? Zij samen met Thijs en Jim gelijk weer kampioen werden?
… Tirza Muilwijk (11) hun coach was en zij uit de twee keer dat zij mee geweest is haar team twee keer kampioen gemaakt heeft!
… Er nog een Tirza mee was, maar zij wat te jong was om mee te doen?
… De andere teams allemaal in de top 3 geëindigd zijn?
… Imke, Robine, Sache en Hannah onderling ook wat uit te vechten hadden? Zij onder leiding van Naomi gelukkig de strijd wisten te richten op de tegenstanders
… De oefenwedstrijd tussen Vridos 1 en Vridos 4 gewonnen is door de jongens van Vridos 4?
… We geen teams hadden op CMV niveau 2 en 4? We binnenkort wel weer op CMV niveau 4 mee zullen doen, maar we voor CMV niveau 2 nog speelsters/spelers zoeken? Boaz Donk zich al aangemeld heeft en misschien wil Sem Koekkoek ook wel komen?
… Jo-anne Stuij en Renske Verschoor als coaches mee geweest zijn zodat Wouter alleen nog maar de ouders hoefde te coachen?
… Eén van de speelsters een CMV shirt is vergeten? We hopen dat WHV volgende maand netjes in Giessenburg komt afleveren?
… Suzanne Woltman ondanks haar korte trainingstijd zeer goed gespeeld heeft op CMV niveau 3? Zij met Fleur Vlot de laatste nieuwe aanwinsten zijn en hun groep nu uit 15 speelsters bestaat?
… Een aantal speelsters vanaf volgend seizoen competitie moeten/mogen gaan spelen?!?
… Gabrielle van Heteren ondertussen definitief meespeelt met CMV niveau 6, maar voor de wedstrijden nog even op CMV niveau 3 mee doet?
… Hannah van Veldhuizen laatst haar debuut heeft gemaakt in de CMV niveau 6 competitie, maar ze het wel erg lastig vond?
… Natalie en Gabrielle hun coaches later nog zijn komen aanmoedigen in Giessenburg?!
… Het volgende toernooi in Giessenburg is op zaterdag 9 maart?
… Wouter hier weer bij zal zijn? We geen rijders nodig hebben, maar wel hopen dat de supporters er weer bij zijn?
… Gabrielle, Hannah, Dorissa en Imke dan op CMV niveau 4 te zien zijn? Kom ze aanmoedigen!

Al met al dus een leuk en succesvol toernooi! Tot de volgende keer in Giessenburg!

Add Comment