Vridos

  /  Meisjes CMV N5   /  Wedstrijd 10 december. CMV 5-3

Wedstrijd 10 december. CMV 5-3

De laatste wedstrijd alweer in deze halve competitie.  De meiden begonnen vol goede moed tegen de tegenstander die twee plekken hoger stond.
Na een teller gezocht te hebben is de wedstrijd eindelijk begonnen. Het ging er spannend aan toe want in drieën werd door alle twee weinig gespeeld.
Na de eerste set verloren te hebben begonnen we met goede moed in de tweede set. In de tweede set begonnen de meiden steeds beter te spelen en ze stonden voor. Nog een punt nog een punt maar helaas het mocht niet baten weer verloren.

Na een peptalk zijn de meiden de derde set ingegaan. En ja hoor de punten kwamen binnen ook door het in drieën spelen.  En de winst was binnen. Nu werd de vierde set extra spannend. Gespannen de laatste set in maar dat was niet voor niets de meiden begonnen nog beter te spelen en de tegenstander slechter. En yes 2-2, na het veld gekozen te hebben begonnen we vol lof aan de laatste set. Na 8-2 gespeeld te hebben mochten we wisselen van veld en ja hoor met een mooie 15-8 gewonnen.  De uitslag werd een mooie 3-2

En goed gedaan meiden dit eerste deel van dit volleybal seizoen.

Add Comment