Vridos

  /  Volleybal   /  Vridos Volleybal bestaat 50 jaar!!!

Vridos Volleybal bestaat 50 jaar!!!

In 1968 richtte omni-sportvereniging Vridos de afdeling Volleybal op.

 

In de pas geopende sportzaal aan de Dorpstraat, later de brandweerkazerne, werd door verschillende heren- en damesteams getraind voor de competitie van de volleybalbond.

De wedstrijden werden in die tijd nog gespeeld in de van Rappardhal in Gorinchem, tot in 1984 de huidige sportzaal Neerpolder werd geopend.

 

Daar begon ook de jeugd het volleyballen te ontdekken en groeide de vereniging langzaam tot een volwaardige volleybalclub. Er hebben niet alleen veel Giessenburgers, maar ook veel mensen uit de regio bij Vridos gevolleybald in de afgelopen 50 jaar.

 

Daarom wordt er op ZATERDAG 30 JUNI een reünie voor leden en oud-leden georganiseerd.

Vanaf 15.00 uur is de sporthal Neerpolder open en is er de mogelijkheid om een balletje te slaan. Misschien heb je het nog wel in de vingers!  Om 18.00 uur zal er een chineesbuffet klaar staan, en zal de kantine (bar) tot in de late uurtjes (?) geopend zijn.

Opgeven kan voor 23 Juni via www.vridos.nl; klik op de link van de Volleybalreünie en meld je aan.

De bijdrage voor het chineesbuffet incl. 2 drankjes is 15.00 euro.

Mocht je nog leuke anekdotes, oude foto’s of misschien zelfs oude wedstrijdkleding hebben; via reunievolleybal@vridos.nl kun je dit bij organisatie kenbaar maken. Ken je meer mensen die bij Vridos gevolleybald hebben; breng ze op de hoogte of spreek met oude teamgenoten af om met elkaar te komen. We hopen op heel veel aanmeldingen en een gezellige avond met oude bekenden!

Add Comment