Vridos

  /  Volleybal   /  Vridos N5-2 verstevigt zich als koploper na winst op nummer twee (3-2).

Vridos N5-2 verstevigt zich als koploper na winst op nummer twee (3-2).

Sliedrecht – Na de twee voorgaande overwinningen op Volley Meerkerk (3-1) en Sliedrecht Sport 7 (4-0) stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Sliedrecht Sport 2 op het programma. Vroeg in de ochtend verzamelde de krappe selectie zich bij de sporthal voor een spannende pot. Er op of eronder vandaag voor Alinda, Noa, Fleur en Amarah!

En natuurlijk, op tijd beginnen zat er bij Sliedrecht weer niet in… Maar wat kwam Vridos sterk uit de start blokken! Veelvuldig wisten de meiden punten te scoren door mooi te serveren en netjes in drieen te spelen! Sliedrecht had veel moeite met de service van Vridos en zodoende wisten de meiden in spannende rallys de eerste twee sets makkelijk in te lijven! Echter…gemakzucht? De service verzwakte, een duidelijk signaal van verminderde concentratie, waardoor de tegenstanders beter in hun spel wisten te komen en dus tijd voor een vijfde set, de 8-0 voorsprong voor Vridos mocht niet meer uit handen gegeven worden en zodoende eindigde wedstrijd in het voordeel van onze nieuwe koploopsters! Gefeliciteerd!

Waar dit seizoen zal eindigen, geen idee! Maar deze drie overwinningen op rij zeggen veel over de ontwikkeling van de jonge meiden. Na een jaar te vroeg deel te hebben genomen aan de CMV5 competitie is het dit jaar toch duidelijk dat het zijn vruchten af gaat werpen! Volgende week willen de meiden om 10:30 in ieder geval weer stralen tegen de 9, Vedo’70.

Speelster van de wedstrijd: Fleur Vlot

Add Comment