Vridos

  /  Jongens CMV N5   /  Vridos N5-2 serveert naast Podarwic (4-0)

Vridos N5-2 serveert naast Podarwic (4-0)

Een eeuwenoud gezegde, verandering van spijs doet eten! Zo ook voor de mannen van Vridos N5-2, nadat deze week bekend werd dat hun interim trainer door de leiding van Vridos aangesteld werd als hoofdtrainer en daarmee ook coach werd van de talentvolle mannen. Niet dat de voormalig trainer teleurstellende resultaten neerzette, de mannen waren in de eerste helft namelijk verrassend vierde geworden in hun allereerste volleybalseizoen, maar het leiden van dit energieke groepje mannen kostte duidelijk meer energie dan gedacht! En dus afgelopen zaterdag met de nieuwe coach op voor de tweede wedstrijd voor het nieuwe seizoen, op naar Aalst voor het treffen tegen Podarwic.

De mannen arriveerde mooi op tijd, nog geen veld te bekennen, maar wel vast lekker omkleden en inspelen. Waren de mannen om de reden extra goed voorbereid? Toch kon om 11:00 de wedstrijd van start. De heren serveerde er rustig op los, maar hadden daarbij een duidelijke taak: niet op de meisjes serveren, niet omdat het zielig is, maar omdat we ze het extra moeilijk willen maken. Dit resulteerde in een keurige setstand van 25-6 in het voordeel van de jonge jongens! Vervolgens set 2, het ging misschien wat te makkelijk? Of was het de nieuw ingevoerde opstelling die wat extra aandacht vroeg? Het resultaat van de tweede set was in ieder geval stukken minder dan de eerste… 25-7 voor Vridos. Set 3 en 4 lieten een gelijkmatig beeld zien, Sem, Daan, Micha, Sander en Henk serveerde keurig en gericht, voerde hun taak aan het net tot in perfectie uit en wisten zelfs een aantal keer in drieën te spelen waardoor ze deze twee sets beide met 25-4 op hun naam konden schrijven!

Kortom 4-0 winst in de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen! De mannen staan ondertussen eerste maar volgende week treffen ze de nummer 2 Next Volley Dordrecht in eigen huis. Een belangrijke wedstrijd dus voor de mannen! Kom ze aanmoedigen in hun strijd naar de top! Om 13:45 spelen ze onze sporthal Neerpolder!

Aj2Ypt4GoCa3SrBEzxJLOAoDgH_KSMjL8aKctb10GonaKnipsel

Add Comment