Vridos

  /  Volleybal   /  Vridos N5-2 al vier maanden ongeslagen!

Vridos N5-2 al vier maanden ongeslagen!

Giessenburg – Dat is lang geleden…even de statistieken erbij pakken? De meiden van Vridos N5-2 zijn namelijk bezig aan een imposante zegereeks! Acht wedstrijden ongeslagen en hard aan het werk om de titel van december 2014 te prolongeren. Toen aan het begin van januari afscheid genomen moest worden van Imke van Houwelingen en Natalie Bor (beide invallers vanuit Meisjes C), was iedereen benieuwd wat er zou gebeuren. De nieuwkomers Tess Vaal en Madelaine Damsteeg uit CMV 3 moesten namelijk nog wel even wennen aan het hogere niveau, maar toch werden wonderbaarlijk de eerste wedstrijden dit nieuwe seizoen mooi gewonnen…wow, wat een verrassing!

Ondertussen stond afgelopen zaterdag de nummer 3 op de stoep bij onze sporthal Neerpolder. Voor de meiden die zelf momenteel de tweede plek op eisen dus een belangrijk treffen, zou het lukken? Tijdens de gehele wedstrijd bleek Vridos de bovenliggende partij en wist Next Volley amper enige tegenstand te bieden, maar toch bleken de meiden uit Dordrecht in staat om toch nog het vierde setje af te snoepen van de meiden van Vridos N5-2. Teleurgesteld? Even wel, maar toch…3-1 winnen van een directe concurrent is wel een heel mooi resultaat.

Zal het de meiden lukken om ook dit halfjaar weer de titel te bemachtigen? Voorlopig mogen ze er even van dromen, want de eerste plek is bemachtigt! Wel zullen ze hiervoor nog flink hun best moeten doen, maar samen met coach, publiek en trainer zullen ze er alles aan doen om scherp te blijven tot het eind! Wordt vervolgt; 28 februari staat in ieder geval het treffen met Podarwic op het programma, wees erbij!

Add Comment