Vridos

  /  Meisjes CMV N5   /  Vridos N5-1 wint eerste wedstrijd van de 2de helft!

Vridos N5-1 wint eerste wedstrijd van de 2de helft!

Waar de senioren een hele competitie spelen heeft de jeugd 2x een halve competitie. Zaterdag de 9e speelden wij de laatste wedstrijd van de 1ste helft in Sliedrecht, waar met setstanden van 30-28, 27-25, 25-14 en 25-23 de winst voor Sliedrecht was. Het was spannend, de meiden van Vridos speelden sterk, maar door o.a. service fouten gingen de punten set na set nipt naar Sliedrecht.

 

Afgelopen zaterdag stond dezelfde tegenpartij op het programma. Weliswaar thuis, wat nog wel eens in ons voordeel kon werken. Tess melde zich kort voor de wedstrijd ziek waardoor we met vier meiden konden starten aan de wedstrijd. Vorige week was er goed gespeeld, voor deze wedstrijd volledige focus. We wisten na vorige week dat als we netjes zouden spelen – en door bovenal de concentratie vast te houden – de uitslag wel eens de andere kant op zou kunnen vallen.

 

Madelaine pakte het aanvoerderschap van Tess op en gaf het startsein voor de warming. De meiden begonnen sterk en ook de service ging prima. We hebben in ons team zelfs een speelster die al wedstrijden lang geen fouten heeft gemaakt met de service, heel knap Jente! Ook nu liet zij mooie afwisselende services zien. Het in drieën spelen was ook deze wedstrijd lastig en de bal werd er nog te vaak in 1 of 2x overheen gespeeld. De komende tijd zullen we hier nog meer de nadruk op gaan leggen. Eliseba keek voor het serveren slim waar de gaten waren en nam risico, dit ging al erg goed! De passes van Dorine waren hoog, super!

 

Na een redelijk snelle wedstrijd en de verbeterpunten in ons achterhoofd heeft N5-1 de wedstrijd gewonnen met 4-0 (25-15, 25-23, 25-20, 25-15)! Wauw wat zijn we trots en wat hebben jullie dit verdient! Gefeliciteerd meiden!

 

Add Comment