Vridos

  /  Volleybal   /  Vridos N4 grijpt net naast plaatsing voor het regiotoernooi

Vridos N4 grijpt net naast plaatsing voor het regiotoernooi

Dordrecht – Weten de meiden zich te plaatsen voor het regiokampioenschap in mei? Afgelopen zaterdag vertrokken de meiden van Vridos N4 met die gedachten richting het CMV toernooi in Dordrecht. In eerste instantie zou Vridos niet aanwezig zijn, maar doordat er gestreden kon worden voor een plekje in de finale voelde de meiden zich verplicht toch een gokje te wagen. De twee beste teams van het toernooi zouden geplaatst worden voor het toernooi, maar de meiden van Vridos greep met hun derde plaats net mis.

Imke, Suzanne, Ilse, Amarah en Dorissa streden fel en ondanks dat het voor een aantal meiden de eerste keer was op niveau 4 werden verschillende wedstrijden gewonnen! De eerste wedstrijd startte de meiden geconcentreerd en ondanks dat Amarah nog onwennig tussen de lijnen stond werd er door alle meiden goed gespeeld, de service verliep gericht en de pass werd mooi afgevangen! Tijdens de tweede en derde wedstrijd, tegen de uiteindelijke winnaars, liep het even anders. Ondanks dat de meiden het spelletje door hadden werd er net wat te makkelijk gedacht over de service, deze strandde daardoor ook geregeld buiten de lijnen waardoor de tegenstanders het heft in eigen handen nam en Vridos uit wist te spelen. De daarop volgende wedstrijden werden weer netjes gewonnen en zodoende resulteerde dit in een respectabele derde plaats.

Uiteindelijk dus een mooi toernooi, een aantal spelers hebben veel geleerd en zodoende kunnen we trots zijn op de derde plaats! Misschien kwam het voor een aantal meiden ook wel net te vroeg, we zullen zaterdag 20 april in Gorinchem kijken of ze er nog een schepje boven op kunnen doen! In ieder geval goed gespeeld dames!

Speelster van het toernooi: Ilse de Groot

 

Add Comment