Vridos

  /  Meisjes C1   /  Vridos MN6 zet sterke eerste sets neer tegen WHV N6-2 (0-4).

Vridos MN6 zet sterke eerste sets neer tegen WHV N6-2 (0-4).

Giessenburg – Ja hoor, het is weer zover…. weer een speelster uitgeschakeld! Aanvoerster Hannah van Veldhuizen moest vanwege een flinke ontsteking verstek laten gaan, gelukkig werden Imke en Gabrielle tijdig fit bevonden waardoor de wedstrijd tegen WHV N6-2 toch zijn doorgang kon vinden. De tegenstander bleek groot van stuk, maar toch waren ze vol zin en energie om er een prachtige wedstrijd van te maken. Onder leiding van assistentcoach Naomi de Weerdt werd gestart aan een georganiseerde warming-up, iets waar veel CMV-teams nog een voorbeeld aan kunnen nemen.

Na de opwarming, was het om 12:00 tijd voor de wedstrijd! De meiden startte voortvarend, verdedigde goed en wisten vooral serverend punten te scoren! Vooral de snelheid van Imke en Natalie zorgde ervoor dat veel ballen uiteindelijk bij de WHV’ers in het veld eindigde. Toch wisten de grotere meiden net wat meer punten te scoren waardoor zowel set 1 als 2 eindigde in een resp. 16-25 en 14-25 uitslag voor WHV. Toch wisten de talentvolle meiden Vridos constant vol te houden en vooral de inzet hoog te houden. Zodoende startte ze weer solide aan de derde set, echter doordat de coach iets meer ballen in drieën gespeeld wilde zien worden wist WHV steeds meer punten te scoren. De meiden hielden vol en wisten geregeld een punt te scoren of een mooie lange rally te spelen! Het niveau ging zodoende omhoog, maar werd uiteindelijk nog niet omgezet in punten. En zo gebeurde het dat ook deze wedstrijd in een 4-0 nederlaag eindigde.

Al met al toch weer een prachtige wedstrijd die wederom weer beter was dan de wedstrijd ervoor!!! De ontwikkelingen gaan goed en het is nu nog een kwestie van tijd voordat de eerste wedstrijd in Vridos-voordeel beslecht kan worden. De meiden trainen in ieder geval flink door en zijn er opgebrand er samen een mooi seizoen van te maken. Of het aankomende week al lukt? Onder leiding van assistentcoach Naomi de Weerdt zullen de meiden afreizen naar Asperen voor het grotere broertje, WHV N6-1.

Speelster van de week: Imke van Houwelingen

 

Add Comment