/  Volleybal   /  Vridos MD levert grote weerstand in derde treffen tegen SNA N6-1 (4-0).

Vridos MD levert grote weerstand in derde treffen tegen SNA N6-1 (4-0).

Bleskensgraaf – Alweer tijd voor de laatste competitiewedstrijd! Waar de meiden dit seizoen al twee maal eerder tegen de tegenstander SNA N6-1 gespeeld hebben was het afgelopen zaterdag tijd voor treffen nummer drie. Zou het ditmaal wel lukken om de opponent te verslaan? De voorbereiding aan de kant van Vridos was in ieder geval op orde, lekker ingespeeld en klaar voor de strijd. SNA daar in tegen…veld moest nog op gebouwd worden, tussentijds nog twee keer gewijzigd, maar… toen de wedstrijd van start kon waren beide partijen in voor een mooi potje!

Tijdens de eerste set zag het er dan ook naar uit dat het een mooie wedstrijd zou worden, Vridos liep snel uit op de Bleskensgraafse tegenstanders door een paar mooie serviceseries en het verdedigende spel verliep gecontroleerd! Door eigen toedoen stonden de meiden de gehele set op een mooie voorsprong, de inzet lag hoog en het spel werd netjes verzorgt! Toch wist SNA op één of andere manier de set uiteindelijk naar zich toe te trekken… Jammer, maar gezien het spel van onze meiden kunnen we toch trots zijn op het geleverde werk!

Echter wisten de meiden het goede spel van de eerste set niet lang vast te houden. Of het de vermoeidheid van het schoolvoetbal of het schoolkorfbal was zullen we nooit weten, maar zichtbaar was wel dat de meiden steeds meer en meer de controle op hun eigen spel verloren. De verdediging stond wel is waar nog steeds goed en verschillende aanvallen van SNA werden op inzet mooi van de grond gehouden, maar vooral spelverdelend kwam de meiden niet in hun spel. Zodoende moesten uiteindelijk ook de tweede, derde en vierde set afgestaan worden aan de tegenstander uit de polder.

Ergens natuurlijk jammer om het seizoen zo af te sluiten, maar zeker gezien de eerste set kunnen we met vertrouwen uitzien op de toekomst! We blijven trots op de weerstand en prestaties die de meiden geleverd hebben op het hoogste niveau van de regio, maar…vanaf volgende week zullen deze meiden niet meer te zien zijn op CMV niveau 6 of wel Meisjes D. Hun plaats wordt ingenomen door een aantal talentvolle meiden uit CMV niveau 4 terwijl de huidige speelsters één of meerdere stapjes hogerop doet naar Meisjes C of zelfs Meisjes B. Kom ze in september in ieder geval weer aanmoedigen, wordt vervolgt!

Speelster van de wedstrijd: Tirza Muilwijk