Vridos

  /  Volleybal   /  Vridos MD levert felle strijd tegen Fusion (0-4).

Vridos MD levert felle strijd tegen Fusion (0-4).

Giessenburg – Afgelopen zaterdag stond voor de meiden van CMV niveau 6 sinds lange tijd weer een keer een wedstrijd op het programma. Na vier weken van rust mochten de meiden in een onderling thuisduel tegen Fusion N6 de strijd om de vijf punten aan gaan. Aanvoerster Tirza Muilwijk was vanwege een skivakantie niet aanwezig en dus werd vaste invalster van Meisjes C Nina de Groot aangewezen als aanvoerster van de dag. Terwijl de badmintonners op het veld ernaast meekeken begonnen de meiden fanatiek aan de warming-up, er werd warmgelopen, ingespeeld, gedoken en aangevallen, het beloofde een mooie wedstrijd te worden!

En dat werd het! Alhoewel daar aan het begin nog weinig van te merken was. De meiden moesten zichtbaar wennen aan het spelen van een wedstrijd en het samenspelen ging nog niet helemaal vanzelf. De service verliep goed, maar de meiden van Fusion stonden hun mannetje en wisten de bal telkens weer terug te spelen. Binnen korte tijd stonden de meiden met 4-14 achter, tijd voor een time-out, even wat rust en vertrouwen op doen. Het leek erop alsof de meiden een beetje gehaast probeerde om de bal maar weer terug te spelen. Na de time-out kwamen de meiden sterk terug, een mooie serviceserie van Dorith resulteerde in drie direct punten, maar het bleek al te laat. De set werd met 14-25 vergeven aan de tegenstanders.

De tweede, derde en vierde set verliepen steeds beter! En eigenlijk speelde de zes meiden een hele goede (een zeer goede!) wedstrijd, de service verliep goed en de rally’s werden mooi uitgespeeld! Maar telkens weer was het Fusion die de punten wist te scoren. Met een hoop kunst en vliegwerk wist onder andere Sifra een hoop ballen in het spel te houden en steeds weer hielden de coach en het publiek hun hart vast. Ondanks het goede spel van de meiden wisten ze echter geen van de vier sets van Fusion af te nemen en moesten ze dus ook de tweede (21-25), derde (12-25) en vierde (16-25) set aan zich voorbij laten gaan.

Natuurlijk is het jammer van het resultaat, maar gezien het spel tijdens de wedstrijd kunnen we met trots terug kijken op de geleverde strijd! Hopelijk kunnen we dit spel vast houden naar het volgende treffen over drie weken. Kom de meiden dan aanmoedigen in de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht Sport N6-1 om 12:15!

Speelster van de week: Dorith de Baat

 

Add Comment