Vridos

  /  Volleybal   /  Vridos MD doet zichzelf te kort tegen Voleco (0-4)

Vridos MD doet zichzelf te kort tegen Voleco (0-4)

Giessenburg – Heel Giessenburg kijkt uit naar het kampioensfeest van Meisjes C, maar voorafgaande aan dit spektakel spelen de talentvolle meiden van Meisjes D de wedstrijd tegen de nummer 4 Voleco N6-1. Vroeger dan normaal komen de meiden de zaal binnen en al snel wordt duidelijk dat de meiden er zin in hebben! Het plezier straalt er vanaf en de meiden beginnen op volle sterkte aan de warming-up. Waarnemend coach Naomi de Weerdt geeft de speelster nog wat aanwijzingen en de strijd gaat beginnen!

Al snel wordt duidelijk dat het een leuke wedstrijd gaat worden! De meiden van Vridos serveren sterk en zijn razend snel, maar toch weten de grotere tegenstanders uit Ouderkerk aan de IJssel / Lekkerkerk zich sterk te verweren tegen onze meiden! Onder andere Sifra vliegt door het veld, veegt het veld schoon en raapt iedere bal op, maar telkens weer komt de bal te makkelijk in handen van de tegenstanders. Zij weten vervolgens wel te scoren waardoor de meiden de eerste set met 10-25 moeten afstaan aan Voleco. Er moet dus duidelijk wat veranderen willen de meiden weer eens een puntje pakken! Duidelijke opdracht, blijven aanvallen en durf risico’s te nemen, de service korter over het net of verder achter in! De meiden gaan vol vertrouwen de tweede set in en met succes, beetje bij beetje winnen de meiden terrein ten opzichte van de gasten! De set-up verloopt netjes, maar de aanval wordt wederom te makkelijk afgemaakt! Op deze manier worden ook de tweede en de derde set afgestaan met respectievelijk 13-25 en 15-25. Tijd voor het laatste deel! Set vier, Naomi en de speelsters krijgen duidelijke aanwijzingen mee van toeschouwer Wouter Slob en met de volste plezier gaan de meiden weer van start! Er wordt gelachen en plezier gemaakt, maar vooral gewerkt! De inzet is hoog, maar telkens weer eindigt het spel in punten voor de tegenstander, eigenlijk zonde want zo goed als de meiden spelen, de tegenstander heeft ze telkens weer….

Zodoende eindigt de wedstrijd in een 4-0 uitslag voor de meiden van Voleco. Door de inzet hebben de meiden van Vridos zich misschien wel te kort gedaan, maar toch…we kunnen weer trots zijn op het geleverde spel! Hopelijk kunnen ze deze enthousiasme meenemen naar volgende week waarbij de meiden alweer de laatste wedstrijd spelen tegen de tegenstander uit Bleskensgraaf, SNA N6-1.

Speelster van de wedstrijd: Sifra Freeke

Add Comment