Vridos

  /  MeisjesC   /  Vridos MC zet duidelijke stap richting het kampioenschap na duel met Flits (4-0).

Vridos MC zet duidelijke stap richting het kampioenschap na duel met Flits (4-0).

Giessenburg – De laatste competitiewedstrijd staat nog vers in het geheugen… maar ondertussen is er flink getraind! Een aantal oefenwedstrijden tegen Jongens C en Dames 3 hebben de weerbaarheid en inzet van de meiden flink vergroot en dus zijn de meiden klaar om de titelkoers te hervatten! Met een kleine voorsprong van 7 punten is er maar één ding van belang, geen punten laten liggen tegen de hekkensluiter van de competitie, Flits MC 2. Met een van een operatie herstellende Sofie en een zieke Julia op de tribune en twee invalsters (Sifra Freeke, Nina de Groot) van Vridos MD begonnen de meiden aan de voorbereiding.

Sifra en Jo-anne mogen even plaats nemen op de bank terwijl de resterende zes weten wat ze moeten doen. Scheidsrechter Tirza Muilwijk fluit voor het begin van de eerste set en voor je het weet…voor je het weet is de set over. Na een 25 mooie services van Vridos staan de meiden al weer aan de zijlijn, 25-1, de meiden vragen zich af wie uberhaupt die ene fout heeft gemaakt….? Natuurlijk kan het moeilijk beter, maar dye meiden streven naar perfectie en dus op naar set twee, een nieuwe kans! Deze verloopt natuurlijk duidelijk minder! Flits vecht zich terug in de wedstrijd, maar ja, de ervaren meiden van Vridos laten zich niet kennen! Service na service wordt gescoord en na een aantal prikballen is ook deze set (25-16) voor de titelkandidaten uit Giessenburg. Ook in set drie en vier komt de winst van de meiden op geen enkele manier in gevaar en dus wordt de tegenstander puntloos huiswaarts gestuurd.

De meiden hebben wederom vijf punten in de tas! Een belangrijke zegen in de rit naar het kampioenschap! Speelsters blij, coach blij, sponsor blij en ja, des te belangrijker: het vertrouwen van de harde supportersgroep in de coach van het team is weer hersteld. Laten we hopen dat het vertrouwen ook de komende weken in stand hou voor de wedstrijden tegen de nummer 2, 4 en 5. Allereerst treffen de meiden over twee weken Wik-unive MC 3, wordt dus vervolgt…

Speelster van de wedstrijd: Naomi de Weerdt

Add Comment