/  MeisjesC   /  Vridos MC wint ook vierde wedstrijd op rij (4-0)!

Vridos MC wint ook vierde wedstrijd op rij (4-0)!

Hendrix-ido-ambacht – Zaterdag 16 februari laat in de middag, één voor één komen de meiden aan bij de sporthal in Giessenburg. Ze zijn gedreven en hebben er zin in, zou het weer gaan lukken? De meiden zijn vastbesloten om ook de tegenstander van vandaag, Vollido MC 2, met ruime cijfers te gaan verslaan en zo de koppositie te behouden. Tirza Muilwijk en Nina de Groot uit Meisjes CMV N6 waren ondertussen ook aangesloten vanwege de afwezigheid van Julia en Joelle en dus waren de meiden er klaar voor, op naar Hendrix-ido-ambacht!

Na een goede warming-up begonnen de meiden zelfverzekerd aan de eerste set, het was echter direct te merken dat het avond was. Er werd net iets te traag gereageerd op het spel van de tegenstander waardoor Vollido toch constant druk kon blijven uitoefenen. Geen moment kwam de winst in gevaar, maar het moest beter! De service verliep niet effectief en de verdediging kon beter. Toch wisten de meiden op inzet en inzicht de meiden van Vollido voor te blijven, een wissel (Laila uit, Sofie in) zorgde voor net wat meer concentratie en zodoende wisten de meiden de set met 13-25 te winnen!

De volgende set moest er toch wat attenter gespeeld worden, Tirza en Sofie mochten plaats nemen als aanvalsters met maar één opdracht: de service moest zorgvuldiger uitgevoerd worden! Vooral Sofie, en later ook Laila, namen deze taak serieus en met een aantal mooi geplaatste ballen wisten ze Vollido tot wanhoop te drijven. Beetje bij beetje kreeg Vridos meer grip op de wedstrijd en mede door een aantal mooie aanvallen van Renske en Jo-anne wisten de meiden ook set twee en drie te winnen met gelijke cijfers (14-25, 14-25).

Tijd dus voor set vier, zou het weer lukken om nu voor de vierde keer op rij de wedstrijd met 4-0 te winnen? De meiden deden er in ieder geval alles aan! Een aantal mooie set-ups van spelverdeelster Laila werden netjes afgerond door de aanvalsters en ook de service verliep steeds beter! Het leek of Vridos ontwaakt was en eindelijk gewend aan het late tijdstip! Of wilde ze gewoon de wedstrijd snel beslissen om door te gaan naar de MAC? Eindelijk wisten de meiden ook deze set op hun naam te schrijven (19-25) en zo dus hun vierde wedstrijd op rij te winnen!

Een vierde winst op rij dus en zonder puntverlies eerst in de competitie, zullen ze het volhouden? Volgende week staat in ieder geval het treffen met de nummer vier Sliedrecht Sport MC 4 op het programma, eindelijk eens een pittigere tegenstander of geen partij voor de succesvolle meiden van Vridos? We zullen het volgende week weten! Hopelijk zullen de meiden, zich gesteund door een nieuw tenue, niet gek laten maken en gewoon doen waarvoor ze gekomen zijn! Wordt vervolgt….

Speelster van de wedstrijd: Laila van Pelt