Vridos

  /  MeisjesC   /  Vridos MC verliest vijfde wedstrijd op rij (0-4).

Vridos MC verliest vijfde wedstrijd op rij (0-4).

Nieuwendijk – Zaterdag 26 oktober, iedereen gereed? Past het in de auto’s? Spullen mee? Waar gaan we heen? De meiden maken zich nergens druk om en wilde maar één ding, op naar de volgende wedstrijd! Deze dag stond de wedstrijd tegen Voltena MC 4 op het programma en zo ging het geluid de ronde, de meiden hadden er weer zin in! Al snel werd echter duidelijk dat het team nog steeds flink gehavend was na de eerste ronde van de bekerwedstrijd…Laila van Pelt was al afwezig vanwege een enkelblessure, maar tijdens de warming-up bleken ook de vliegensvlugge Rachel en Laura blessures aan hun polsen/handen te hebben opgelopen… Blij toe dat we onze negenjarige supporter op het wedstrijdformulier hebben staan!

De meiden startte echter, zoals gewoonlijk, weer druk druk druk aan de eerst set, gevolg: de concentratie liet wat te wensen over! Zou het een vakantie dip zijn? Toch wisten de meiden serverend veel punten uit het vuur te slepen en ook verdedigend waren ze vliegensvlug. Echter stuitte veel ballen op de verdediging van de Voltena Ladies en zodoende moesten de meiden met 25-11 al hun meerderen erkennen in de Nieuwendijkers. Tijd voor de coach om dus even de meiden flink toe te spreken en het leek te werken! De meiden namen zelfs even de leiding in de wedstrijd, zou het gebeuren? De concentratie bleek echter niet sterk genoeg en door een simpele tegenaanval bleek ook deze set voor de tegenstander… Uiteindelijk resulteerde ook set 3 en 4 in een gelijke uitslag en zodoende moest ook deze wedstrijd afgestaan worden aan de tegenstander.

Reden? Onbekend? Vakantiedip? Gebrek aan teamtraining? Tijd om eens op onderzoek te gaan! Echter, de meiden blijven het gezellig houden en staan iedere keer weer met plezier aan de start! Maandag maar weer flink er tegen aan om uiteindelijk aanstaande zaterdag om 13:30 goed voorbereid de strijd aan te gaan met de concurrenten uit Groot-Ammers, zullen de meiden de Wikkers kunnen verslaan? Kom ze allen aanmoedigen!

Speelster van de wedstrijd: Monne den Toom

Add Comment