Vridos

  /  MeisjesC   /  Vridos MC verdubbeld punten dankzij de pannenkoeken van Sofie (2-3).

Vridos MC verdubbeld punten dankzij de pannenkoeken van Sofie (2-3).

Giessenburg – Zaterdag 2 november. Of het aan de training ’s ochtends gelegen heeft? Nee, waarschijnlijk zorgde de lekkere pannenkoeken van Sofie voor de nodige extra energie die ervoor zorgde dat de meiden gebrand waren op de nodige punten! Vanaf 10 uur stonden de meiden al op het veld voor de zo broodnodige voorbereiding op de wedstrijd, even wat tactische punten doornemen om zo hopelijk weer wat punten binnen te slepen. Vervolgens nog even flink sleutelen aan de teambinding onder het genot van pannenkoeken welke door de ouders van Rachel en door Sofie, Naomi en Jo-Anne gebakken werden. Heerlijk! Beter voorbereiding kan je niet treffen! Zou het effect hebben?

Ja! Direct startte de meiden sterk aan de wedstrijd tegen de nummer 6, Wik-Unive! Vooral de spelverdeelsters Linde, Dorith en Laila speelde sterk en wisten, mede door wat tactische positiewisselingen, een mooie wedstrijd te spelen! De service verliep goed en samen met aanvalsters Merel, Monne en Laura wisten de meiden de eerste set een goede weerstand te bieden tegen de speelsters uit Groot-Ammers. Toch mocht het sterke optreden niet baten moesten de meiden uiteindelijk bij 16-25 verstek laten gaan. Tijd voor revanche? Het goede en vooral solide spel uit de eerste set beloofde veel goeds en het enige wat de meiden eigenlijk hoefde te doen was dat vast houden. Tot grote verrassing was de tegenstand van Wik-Unive even gebroken waardoor de meiden zowel de tweede als de derde set tot een duidelijke winst konden komen. Tijd dus voor de laatste set! De spanning steeg en het leek er even op dat de meiden van Vridos meisjes C de wedstrijd naar zich toe konden trekken, toch kwam WIK net iets eerder bij de 25. Op dus naar een vijfde set…!  Wat is dat? Vijfde set? Tsjaa de helft van de speelsters had deze nog nooit gespeeld, maar geluk wist aanvoerder Laila wel raad. Even tossen en door met de wedstrijd! Echter de spanning van de mogelijke winst en de vijfde set speelde een aantal meiden parten! Ondanks goed verdedigen van de meiden van Vridos was Wik net wat attenter…tot grote verdriet van de meiden van Vridos..

Maarjah, wie had van te voren gedacht dat we twee punten zouden pakken van de nummer zes? Een goede vooruitgang dus! Zou de trainingsmethode effect hebben? Zeker weten! Hopelijk lukt het om de reeks door te zetten naar het treffen met de nummer 10 Vedo’70 uit Hoornaar. Kom ze volgende week weer aanmoedigen!

Speelster van de week: Linde van Houwelingen

Add Comment