Vridos

  /  MeisjesC   /  Vridos MC uitgeschakeld voor de beker (2-0, 2-0).

Vridos MC uitgeschakeld voor de beker (2-0, 2-0).

Ameide – Zaterdag 23 november, de meiden van Vridos MC wisten zich op 19 oktober wonderbaarlijk te plaatsen voor de tweede ronde van de regiobeker en dus was het afgelopen weekend zover! De planning was bekend en dus reisde de meiden af naar Ameide voor het treffen tussen Voleco, Podarwic en Vridos om zodoende weer een ronde verder te kunnen komen. Zou het de meiden lukken en zodoende een historische overwinning te boeken?

De coach had voorafgaande aan het toernooi zijn voorwerk schijnbaar goed gedaan. Het eerste treffen tegen de tegenstander uit Ouderkerk aan de IJssel bleek inderdaad zoals verwacht een maatje te groot. Toch verweerde de meiden van Vridos zich dusdanig, maar de harde sprongservices waren moeizaam onder controle te krijgen waardoor Vridos zelden in de aanval kon. Krachten sparen dus en hopen op een goede uitslag tegen Podarwic! (25-09, 25-07).

De tweede wedstrijd was inderdaad meer ons formaat. De service werd weer netjes onderschept en zodoende wisten de meiden redelijk druk te zetten op de tegenstander uit Aalst. Echter door gebrek aan inzet (waren de meiden gebroken door het eerdere treffen?) wisten ze duidelijk niet het niveau te halen wat we van de meiden gewend waren en zodoende moest ook in Podarwic uiteindelijk hun meerdere erkent worden (25-20, 25-21).

Gelaten accepteerde de meiden hun verlies. Teleurgesteld? Eerder verbaasd! Toch hebben de meiden een partij leerzame wedstrijden gespeeld en hebben zeker een aantal speelsters duidelijk laten zien wat ze waard zijn! Op naar het volgende bekeravontuur, op zaterdag 4 januari strijden de meiden namelijk in Sint Anthonis (voorbij Arnhem) voor het NOJK.

Speelster van de wedstrijd: Laura de Looff

Add Comment