Vridos

  /  MeisjesC   /  Vridos MC boekt vooruitgang in uitduel tegen Flits (0-4).

Vridos MC boekt vooruitgang in uitduel tegen Flits (0-4).

Papendrecht – Ondanks het heftige thuisprogramma was het voor de meiden van Vridos Meisjes C tijd om uitgezonden te worden naar Papendrecht om de strijd aan te gaan tegen de nummer drie Flits. De meiden bleken in vorm, maar miste duidelijk geluk om de lange rally’s om te zetten in punten. Flits verdedigde attent, terwijl de meiden keer op keer weer de bal in drieën richting de tegenstander wisten te spelen. Halverwege de wedstrijd bleek echter dat bankzitter Sifra Freeke (MB) toch haar bijdrage moest leveren in deze zo spannende wedstrijd. Het hoogtepunt van de wedstrijd voltooide zich pas laat in de vierde set toen aanvoerster en aanvalster Laila van Pelt driemaal succesvol met een bovenhandse service tot scoren wist te komen.

De meiden begonnen door de aanwezigheid van Sifra met zn achten aan de warming-up. Gedreven en geconcentreerd speelde de meiden zich naar het begin van de wedstrijd en waren ze er klaar voor. Snel opstellen en starten aan de wedstrijd. Spelverdeelsters Jaimie en Tirza waren scherp en blokkeerde goed waardoor Vridos lekker in de wedstrijd kwam, toch was de verdediging van Flits zo oplettend dat de meiden moeilijk tot scoren kwamen, serveren, prikken, spelen, slaan, niets bleek te werken waardoor Vridos telkens weer de aanval moest opzetten. Het geluk bleek echter niet mee te werken waardoor Flits zich tot heerser van de eerste set kon kronen.

Tijd voor set twee… “De opstelling is hetzelfde als net, want ze zijn maar met zes”, riep de scheidsrechter nog… Zes…? Acht zeiden we toch? Missen we plots twee spelers? Geblesseerd? Nee…, strubelingen binnen de selectie kunnen we niet hebben tijdens een zo spannende wedstrijd en dus bleek het nodig om even twee speelsters tot rust te laten komen in de kleedkamer. De andere vijf en Sifra moesten de volgende klus dus klaren, alleen door het plots wegvallen van twee spelverdeelster ontstond er een probleem. Gelukkig bleek Laila bewust van haar verantwoording en nam zelf verzekert haar positie in. Samen met de zo geweldig spelende Jaimie Hak zorgde ze ervoor dat de aanvalsters weer konden scoren, echter bleek de aanvallende krachten van Laila zelf te ontbreken waardoor er besloten werd om in set drie en vier Sifra op te stellen als spelverdeelster! Ondanks het zo mooie spel wisten de meiden echter geen gaten te vinden in de verdediging van Flits… Totdat Laura, Rachel en Laila met hun bovenhandse service nog even een slag wisten te brengen. Het bleek echter niet genoeg.. En zodoende stapte de meiden puntloos, maar supertrots van het veld!

Een mooie wedstrijd dus, zo’n groot verschil met twee weken terug. Een opsteker dus waardoor de meiden weer vol vertrouwen uitkijken naar 8 maart…over vier weken hoeven de meiden pas weer aan te treden. Genoeg te trainen dus zodat de meiden weer mooiere resultaten kunnen neer zetten. We zijn benieuwd, maar vol vertrouwen!

Speelster van de wedstrijd: Jaimie Hak / Rachel Terlouw=

Add Comment