/  MeisjesC   /  Vridos MC boekt eerste overwinning van het seizoen tegen Vedo’70 (3-1)

Vridos MC boekt eerste overwinning van het seizoen tegen Vedo’70 (3-1)

Giessenburg – Zaterdag 9 november! Trots?? Dat is nog lichtelijk uitgedrukt, de meiden kregen vleugeltjes! Eindelijk was het in ieder geval zover. Nadat in de eerste vijf wedstrijden slechts vier punten binnen geharkt konden worden, wisten de meiden afgelopen zaterdag zelfverzekerd en met goed spel de eerste overwinning van het seizoen te boeken en daarmee te stijgen naar een mooie 8ste plaats! De warming-up beloofde al een mooie strijd, totdat….totdat ondanks het mooie en sterke spel de meiden toch de eerste set met 27-25 aan zich voorbij moesten laten gaan…

Tijd om even met elkaar de schouders eronder te zetten! Spelverdeelsters Linde, Laila en Dorith speelde sterk, waardoor vierde spelverdeelster Jaimie noodgedwongen ingezet moest worden als aanvalster. Een bijzonder optreden!! Zeker de uitslag van de vierde set! Spannend? Nee! Een feest! Serverend wisten Dorith en Laura zelfs bovenhands verschillende slagen toe te brengen en door tactisch serveren van o.a. Laila en Monne wist Vedo’70 zich even geen raad meer! Terecht en zo gegunt! Eindelijk een overwinning!! Gefeliciteerd meiden!

Eindelijk de bevestiging van de mooie ontwikkelingen van de laatste weken! Zou het de teambuilding geweest zijn van de week ervoor? De wijziging in de opstelling? Nou…een ding weet ik als coach/trainer wel, door inzet en enthousiasme van de meiden hebben ze de groei doorgezet, na nederlaag op nederlaag toch uit weten te groeien tot een hecht team! Complimenten! Ik kan nu alleen maar benieuwd en met plezier uitkijken naar de volgende wedstrijd: de nummer 3 Haaften Kwiek. Stiekem toch maar even versterking inroepen? Sifra Freeke (MB) zal namelijk deelnemen aan de wedstrijd. Wens de meiden succes!

Speelster van de wedstrijd: Allen!! Oke, toch een keuze? Dorith de Baat