Vridos

  /  MeisjesC   /  Vridos MC bekerselectie wint oefenwedstrijd van Sofie en de 4 Sophies (4-0).

Vridos MC bekerselectie wint oefenwedstrijd van Sofie en de 4 Sophies (4-0).

Giessenburg – Zaterdag 28 september, de bekerselectie is bekend! Een tiental meiden van 12 en 13 jaar zullen op zaterdag 19 oktober in Groot-Ammers de strijd aan gaan in de eerste ronde van de regiobeker. Een selectie van Meisjes B en C en dus belangrijk dat ze vooral even aan elkaar kunnen wennen alvorens ze de echte strijd aan gaan. Om die reden dat er voor de meiden, naast de competitiewedstrijden van deze dag, een oefenwedstrijd tegen Voltena MC 2 op het programma stond.

“Wist je trouwens dat Voltena MC 2 op alfabetische volgorde is geselecteerd? En dat het ook voor hun een bijzondere gelegenheid bleek te zijn? Voor het eerst in hun historie wisten ze namelijk een vijfde Sofie (of Sophie) binnen de lijnen te brengen en daarmee clubgeschiedenis te schrijven! Vridos leverde hierin overigens wel een speciale bijdrage in de persoon van Sofie de Weerdt welke voor de bijzondere gelegenheid door Voltena ingehuurd werd om de topprestatie mogelijk te maken. “

De geselecteerde meiden van Vridos startte rustig aan de warming-up en ondanks dat het voor een aantal meiden nog even wennen was aan de vernieuwde 4-2 opstelling wist Vridos direct druk te zetten op Sofie. De service van de Giessenburgse meiden was namelijk dusdanig effectief dat ze direct een flinke voorsprong konden nemen, dat in combinatie met een mooie verdedigende serie en een aantal mooie set-ups en aanvallen zorgde dat Vridos zeer duidelijk met 15-25 van vijf Sofies en de rest wist te winnen.

De drie daaropvolgende verliepen zelfs steeds gecontroleerder, daar waar de meiden van Vridos MC in de eerste set vooral nog moesten wennen aan de nieuwe opstelling verliep deze steeds beter en dus rustiger. Resultaat: steeds verder wisten de meiden van Vridos uit te lopen op de tegenstander uit Nieuwendijk. Een mooie voorbereiding op de bekerwedstrijden dus, de opstelling is rond, de selectie compleet en het vertrouwen flink gestegen! Laten we hopen op een mooi resultaat op zaterdag 19 oktober tegen de hoger geklasseerde King Software en Fusion! Kom ze allemaal aanmoedigen vanaf 11:30 in Groot-Ammers!

Speelster van de wedstrijd: Laura de Looff

 

Add Comment