Vridos

  /  Meisjes B2   /  Vridos MB1 start sterk in oefentreffen tegen OKK’70 (4-0)

Vridos MB1 start sterk in oefentreffen tegen OKK’70 (4-0)

Hardinxveld-Giessendam – De meiden van de Vridos MB zijn al weken druk! Druk met teamuitjes, trainingen en activiteiten om er zo weer een mooie tijd van te maken en uiteindelijk met elkaar een mooi seizoen neer te kunnen zetten. Wat de tegenstander in petto heeft hebben we niet in de hand, uitgaan van eigen kracht is het motto en dus puzzelen, puzzelen zodat ze uiteindelijk optimaal van ieders kwaliteiten gebruik kunnen maken! Toch was het afgelopen zaterdag tijd om de onderlinge band op de proef te stellen in het oefentreffen tegen OKK’70.

Zelfs het vervoer werd deze week mogelijk gemaakt door teamsponsor Leen Post en dus reisde de meiden gezamenlijk af naar Hardinxveld voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen! De meiden hessen zich sinds lange tijd weer in het vertrouwde tenue en bleken gebrand op een mooie wedstrijd. Een felle warming-up en klaar voor de start, kijken hoe de meiden zich houden tijdens de eerste wedstrijd in het nieuwe 5-1 systeem! Spelverdeelster Jaimie Hak wist zich tijdens de eerste set tot gedegen concurrent te ontpoppen voor tweede spelverdeelster en aanvoerder Ilse de Groot en zodoende veelvuldig de aanvalsters in stelling te brengen!

Alles leek te kloppen, iedere speelster leek in zijn element; waarbij vooral middenaanvalsters Dorith de Baat en Ilse van Dijk sterk spel wisten te vertonen met hun blokkering! Terwijl Monne den Toom verdedigend werk leverde vanuit haar libero positie! Natuurlijk was het af en toe nog even puzzelen, sta ik op de juiste plek, loop ik voor of achterlangs en wie pakt die bal? Maar zeker de eerste twee sets wisten de meiden met duidelijk en verzorgd spel te winnen van OKK’70. De derde set werd spelverdeelster Jaimie Hak in gezet als diagonaal speelster wat even voor wat verwarring zorgde. Gelukkig wisten de meiden dit tijdig te keren en deze door te trekken naar set 4!

Kortom een sterke start van het seizoen! Alsof alles klopt, waarbij de drie nieuwe aanwinsten van uit het vorige Meisjes C (Ilse de Groot, Emma Trouwborst en Rachel Terlouw) de perfect aanwinsten blijken te zijn voor het team. En dus met een reeks complimenten van de toeschouwers op zak door naar de volgende wedstrijd! Zaterdag 12 september is namelijk het tweede oefentreffen met Meteoor MB1 in eigen huis.

Vridos MB - OKK (1) Vridos MB - OKK (2) Vridos MB - OKK (4) Vridos MB - OKK (5) Vridos MB - OKK (3)

Add Comment