/  Meisjes B1   /  Vridos MB wint in vier sets van virtuele nummer 4 (4-0).

Vridos MB wint in vier sets van virtuele nummer 4 (4-0).

Meerkerk – Zaterdag 26 oktober hebben de meiden van Vridos Meisjes B een mooie uitzegen geboekt op de virtuele nummer 4 van de competitie, Volley Meerkerk’95. Waar de meiden in voorafgaande wedstrijden nog moeite moesten doen om sets te winnen, kwam de overwinning op geen moment in gevaar! Al vroeg in de morgen vertrokken de meiden zonder spelverdeelsters Celeste en Sanne naar Meerkerk om in een zeer solide wedstrijd hun talenten te laten zien!

Echter, door omstandigheden moest spelverdeelster nummer drie ook al voortijdig afhaken… gezien het feit dat zowel Nina als Sofie in de bekerwedstrijd al enige spelverdelende ervaring opgedaan hadden zou dit geen probleem moeten opleveren. Zodoende startte de meiden zelfverzekerd aan de eerste helft! Toch keken de meiden al snel tegen een redelijke achterstand aan (doen ze overigens wel vaker, naar eigen zeggen om hun coach en het publiek scherp te houden). De gezusters de Weerdt zorgde er echter voor dat de aanvalsters in gereedheid gesteld konden worden en zodoende lukte het de meiden om de set uiteindelijk toch naar zich toe te trekken! Het spel golfde uiteindelijk ook in set twee en drie flink heen en weer, maar door fikse serviceseries van onder andere Joëlle, Nina en Julia konden de sets uiteindelijk toch voor Vridos opgetekend worden. De meiden van Meerkerk leken wel gebroken en zodoende konden de meiden ook set vier met duidelijke toon opschrijven en met een voldaan, goed en trots gevoel huiswaarts keren!

Een mooie solide wedstrijd dus die in alle rust netjes uitgespeeld kon worden! En tjsaa, als nummer 8 van de competitie toch even de nummer 4 een flinke slag toebrengen is toch netjes. Misschien nog wel mooier is het gevolg ervan… de meiden staan ondertussen zelf virtueel 4de in de competitie met gemiddeld verreweg het jongste team terwijl de derde plaats lonkt! Hopelijk kunnen ze de goede ontwikkelingen meenemen naar de volgende wedstrijd! Aanstaande zaterdag strijden de meiden namelijk tegen de nummer 1, Voleco om 17:00 in eigen huis. Iedere aanmoediging is welkom!

Speelster van de wedstrijd: Naomi de Weerdt