Vridos

  /  Meisjes B1   /  Vridos MB verzet zich tegen koploper Podarwic (0-4).

Vridos MB verzet zich tegen koploper Podarwic (0-4).

Giessenburg – Na het debacle tegen WIK-unive twee weken terug hebben de meiden van meisjes B hard gewerkt, uren getraint en vele balletjes geslagen om zodoende afgelopen zaterdag weer in topvorm aan de volgende uitdaging te beginnen! Koploper uit de hoofdklasse Podarwic werd namelijk verwacht aan de deuren van sporthal Neerpolder en dus moesten de meiden alles op alles zetten om enige weerstand te kunnen bieden.

De voorbereiding bleek effect te hebben, de meiden speelde grettig en gepassioneerd! Met volle inzet werd bal na bal van de grond gehouden en wisten de meiden vooral serverend veel druk uit te oefenen. Vooral Naomi, Nina en Renske maakte krachtige series waardoor Vridos de meiden uit Aalst goed wisten te volgen, toch kreeg Podarwic het telkens voor elkaar om halverwege de set de zwakke punten in de Vridos-verdediging te vinden en zodoende uit te lopen. Gelukkig wisten de meiden verdedigend veel inzet te leveren, waarbij vooral Vridos beste vrouwelijke verdedigster (vooraf nog met argusogen bekritiseerd vanwege haar zwarte tenue) veel lof oogste vanaf de tribune! Bal naar bal wist ze van de grond te houden zodat spelverdeelsters Nina en Naomi de aanvalsters weer in positie konden stellen. Echter lag het aanvallend rendement te laag waardoor Vridos toch, ondanks de prachtige wedstrijd, hun meerdere moesten erkennen in de meiden uit Brabant (15-25, 15-25, 17-25, 16-25).

Al met al toch een eervolle wedstrijd waarbij de meiden en coach, ondanks het resultaat, zichtbaar tevreden waren met het geleverde spel. De goede inzet moet echter nog beloond worden, de wedstrijden tegen de top 3 zijn in ieder geval gespeeld dus tijd om de weg naar boven in te zetten. Zaterdag 15 februari staat in ieder geval de wedstrijd tegen nummer 10 Meerkerk op het programma, we zijn er klaar voor!

Speelster van de wedstrijd: Sanne Brouwer (buitenaanvalster)=

Add Comment