Vridos

/  Heren1   /  Vridos in beladen wedstrijd toch naar winst.

Vridos in beladen wedstrijd toch naar winst.

Het eerste heren team van Vridos heeft zaterdag haar eerste overwinning behaald. Het team van Jola-Olympus werd met zeer gedreven volleybal in een beladen wedstrijd met slechts 1 punt naar Made teruggestuurd. Vanaf de eerste set was duidelijk dat de nummer 2 van de ranglijst naar Giessenburg was gekomen voor volle winst. Vridos speelde attent en zorgde met name door de middenaanval voor een prima openingsset. (25-20) De tweede set was het opnieuw de thuisploeg die met de inmiddels ingebrachte Henk Pierhagen (uit Heren 2) ook de buitenaanval de nodige kracht gaf en de tegenstander onder druk hield. Resultaat een duidelijk groter punten verschil: 25-14. De terugslag kwam voor Vridos in de derde set. Door het zeer onsportieve gedrag van enkele spelers van Jola moest scheidrechter Martin de Bruine de wedstrijd zelfs stil leggen! Na overleg met beide aanvoerders en excuses van de zijde van Jola-Olympus werd de set hervat, Vridos was uit haar ritme en verloor met 20- 25. In de vierde set was Vridos aan haar publiek verplicht om de puntjes nog een keer op de I te zetten en de tegenstander op een sportieve manier te bestraffen voor hun gedrag. Met zeer geconcentreerd spel, weinig persoonlijke fouten en een goede servicedruk werd het uiteindelijk ‘verdiend’ 25-19.

Einduitslag: 3-1

Zaterdag wacht de volgende uitdaging voor de heren van Vridos: de eerste wedstrijd in de beker competitie tegen Volley Voorne, aanvang 10:00 uur in Barendrecht