Vridos

  /  Heren2   /  Vridos Hs2 – Wik/Unive Hs6

Vridos Hs2 – Wik/Unive Hs6

Afgelopen zaterdag was het weer een een thuis dag voor onze vereniging en stonden er mooie wedstrijden op het programma..

Voor ons kampioensteam heren 2 stond er voor deze dag een wedstrijd tegen de noorder buren uit Groot Ammers Wik/Univé.
Na de wedstrijd te hebben gezien van ons 1ste heren team was het tijd om ons te gaan voorbereiden.. omkleden en inlopen voor de wedstrijd was  geen gezamenlijke teambuilding.. geen spirit? of te druk met andere dingen?
geen idee maar desondanks kwamen we deze wedstrijd door zonder mankementen .. althans het was dat Lenn B nog ruim voor de wedstrijd een peukie ging doen met de andere Lenn ( deze was zijn schoenen vergeten en moest dus weer even terug naar het hardinxveldse) en deze Lenn B bijna door z’n enkel ging. Vanaf de trap naar beneden gaat op zich altijd prima maar door een te laag nicotine gehalte in zijn bloed wilde hij zo snel mogelijk naar buiten en miste op n haar na de laatste traptrede. Geluk bij een ongeluk is er deze keer niks gebeurd ( al scheelde het bijna niks)

Na de nodige complimenten te hebben gekregen over de manier van de was opvouwen door de vrouw van ons nog redelijk vers getrouwde medespeler stonden we dan eindelijk op het veld.
Inspelen, inslaan, water drinken en teamopstelling doornemen en hup het veld in voor een wedstrijd tegen de nummer 3 van dat moment.
De eerste set was het een beetje rommelig en werd en hier en daar best lekker aangevallen en de puntjes kwamen er ook wel maar in het begin toch wat moeizaam.. De eerste set werd uiteindelijk gewonnen en zo ook de 2e en 3e set.
Nog een klein puntje die een vermelding waardig is was tegen het einde van de 2e set dat Paul een bal lekker sloeg en dat de tegenstander dacht deze wel even te kunnen blokken.. Dat leverde hem een paar pijnlijke vingers op en de angst voor een herhaling dat deze tegenstander zich maar bedacht toen Paul de laatste bal van deze set redelijk vrij mocht binnen slaan…

De laatste set werd aangevangen en op de 1 of andere manier werd dit een set die we allemaal heel snel uit onze gedachte willen krijgen.. We keken snel tegen een flinke achterstand aan en hoewel we nog halverwege dicht bij waren gekomen hebben we deze set verloren.. uitslag 3-1 voor de kampioenen!!
Het winterkampioenschap is binnen handbereik en als we deze ongeslagen status kunnen vast houden dan moet er volgend jaar weer een feestje gevierd gaan worden met als klap op de vuurpijl het zwembadje in de kleedkamer<wlEmoticon-winkingsmile[1].png>

De conclusie van de dag kwam van onze spelverdeler genaamd Mahijn: IK STOND STIL!!

Laten we met deze uitspraak dit verslag maar ten einde brengen.

Add Comment